Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt vagyok egy transzival, akkor b*iszexnek számítok?
Figyelt kérdés
Először leszögezném, hogy herero vagyok, csak rosszlányokon láttam pár transzit, akik rendesen jól néznek ki. Na most ha együtt vagyok egy olyannal, akkor az b*zis? Jó, nyilván férfi és lehet hogy olyannak hangzik a kérdés, mint hogy ha aki gyakran iszik az alkoholista- e :D Csak hát tiszta csajosak. / A sztori tartson idáig. Persze megfordult már bennem, hogy leszopjam, de ettöl az utolsó mondattól függetlenül meleg dolognak számít? Némelyik iszonyúan csajos. Ha nem lenne farka, meg sem mondanád hogy pasi.2021. nov. 29. 23:18
11/15 anonim válasza:
Én full heteróként szívesen leszopnék egy transzi csajszit.
Mindenhol úgy referálnak rájuk, hogy HER (nem a német HERR, hanem az angol Ő), ergo ők lányok. Ergo én heteró vagyok.
12/15 anonim válasza:
Én full heteróként szívesen leszopnék egy transzi csajszit.
Tudod mikor vagy te heteró! Akinek f@sza van az pasi.
13/15 anonim válasza:
Engem személy szerint undorral tölt el ránézni egy transzira még ruhába is, szóval valószínűleg meleg vagy.
14/15 A kérdező kommentje:
Vannak amúgy hermafroditák is. Ök valóban nők, csak valamilyen okból péniszük van.
2021. dec. 1. 17:03
15/15 anonim válasza:
Én olyat is láttam, hogy pénisze és vaginája is van. Azt mondjuk elég érdekes lehet élőben tapasztalni. All inclusive! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!