Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha együtt vagyok egy transziva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha együtt vagyok egy transzival, akkor b*iszexnek számítok?

Figyelt kérdés
Először leszögezném, hogy herero vagyok, csak rosszlányokon láttam pár transzit, akik rendesen jól néznek ki. Na most ha együtt vagyok egy olyannal, akkor az b*zis? Jó, nyilván férfi és lehet hogy olyannak hangzik a kérdés, mint hogy ha aki gyakran iszik az alkoholista- e :D Csak hát tiszta csajosak. / A sztori tartson idáig. Persze megfordult már bennem, hogy leszopjam, de ettöl az utolsó mondattól függetlenül meleg dolognak számít? Némelyik iszonyúan csajos. Ha nem lenne farka, meg sem mondanád hogy pasi.

2021. nov. 29. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nemtom. Számít? őszintén.. sztem senkit sem érdekel...
2021. nov. 29. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Segítek: ha megfordult a fejedben akkor nem vagy heteró csak még nem fogadtad el a biszexualitásod. Egyébként miért lényeges minek "számítasz", beleírják a személyidbe vagy mi? Rajtad meg a partnereiden kívül senkinek semmi köze hozzá.
2021. nov. 29. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha farka van és te megdugnád akkor igen b*zisnak számít.
2021. nov. 30. 00:34
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
A "hetero vagyok csak..." "hetero vagyok de..." szavak a látens melegek/biszexek kibúvó mondatai. :) Ezzel meg is válaszoltam a kérdésed. Most pedig dobd le a társadalom által beléd nevelt gátlásaid és dugj meg egy srácot! ;)
2021. nov. 30. 01:02
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Akinek farka van az férfi. Ha olyannal vagy homi vagy. Nem a ruhájától lesz valaki nő.
2021. nov. 30. 05:41
 6/15 anonymousreview60 ***** válasza:

Ha olyan transzszexuálissal dugnál, akinek vaginája van, és nem is akarnál senki shemale péniszéhez közel lenni, akkor csak hetero lennél.

Eddig nőket dugtál, most dugnál shemalet (aki/ami férdi) is, tehát biszexuális vagy. Egészségedre! Vigyázz az STD-kkel! Érezd jól magadat!

2021. nov. 30. 06:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Mivel tisztában vagy vele hogy pasit dugsz valójában akinek farok van a lába között, így igen.

Ha ráadok valakire egy Brad Pitt maszkot akkor valójában Brad Pitt-tel szexeltem? A válasz nem. Te egy pasival szexeltél, szóval igen, biszex vagy.

2021. nov. 30. 06:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen vannak nagyon fullosak
2021. nov. 30. 07:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Egyszer sem dugtam meg shemale-t és soha nem is fogok, csak kíváncsi voltam, hogy mit mondanának erre mások. Nyugi én csak nőkkel vagyok együtt.
2021. nov. 30. 08:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Tök nyugodt vagyok.

Lesz*rom hogy mások kivel dugnak és tök fölöslegesnek tartom a kategóriák hangoztatását.

Érted, most te le lettél bzizva, pedig nem is tetted meg. De ez van, kifejtették, te bizony látens meleg vagy. Pakolod telibe a pinát, de azért csak bzi vagy.

Tök hasznos információ:D janem..

2021. nov. 30. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!