Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt vagyok egy transzival, akkor b*iszexnek számítok?
Ha olyan transzszexuálissal dugnál, akinek vaginája van, és nem is akarnál senki shemale péniszéhez közel lenni, akkor csak hetero lennél.
Eddig nőket dugtál, most dugnál shemalet (aki/ami férdi) is, tehát biszexuális vagy. Egészségedre! Vigyázz az STD-kkel! Érezd jól magadat!
Mivel tisztában vagy vele hogy pasit dugsz valójában akinek farok van a lába között, így igen.
Ha ráadok valakire egy Brad Pitt maszkot akkor valójában Brad Pitt-tel szexeltem? A válasz nem. Te egy pasival szexeltél, szóval igen, biszex vagy.
Tök nyugodt vagyok.
Lesz*rom hogy mások kivel dugnak és tök fölöslegesnek tartom a kategóriák hangoztatását.
Érted, most te le lettél bzizva, pedig nem is tetted meg. De ez van, kifejtették, te bizony látens meleg vagy. Pakolod telibe a pinát, de azért csak bzi vagy.
Tök hasznos információ:D janem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!