Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a biszex barátnőtöknek, biszex barátnője lenne?
Fiú vagyok, barátnőm bi, van egy lány akivel randizott kétszer előttem. Mondta, hogy a családja miatt nem akar melegeskedni. De azóta is folyton beszélnek, napi szinten és elég fura.
Jogos ha zavar?
Ha nekem lenne egy lány aki bejött, randiztam is vele, nem hiszem, hogy tudna csak barátnőm lenni.
A lány-lány kapcsolatokban nagyon erőteljes szerepet játszik a barátság is. Biszex vagyok van biszex lány barátom és mégsem vágyok rá és legjobb barátnőmként tartom számon pedig korábban szexeltünk.
Szerintem ne aggodj, nem gázos a dolog. És beszeld meg vele
L
5-ős “még sem vágyom rá, korábban már sexeltunk” jaj ne 😂😂😅😅
Ez kb az az eset amikor azt mondja hogy van férfi és nő közt barátság… nálatok is fenn all a szexualitás ezért sosem lesztek barátok mert ez a szexualis feszültség van köztetek és újból szexelni fogtok (jo persze egy biszexnél kicsit bonyolultabb de akkor lenne ez barátság ha nem lett volna nálatok szex)
Kérdező hát ja benne van a pakliban hogy te csak egy álca vagy… amugy mi az hogy beszélgetnek napi szinte?
Ez instant megcsalas! Ez az!
Max annyi hogy csináljátok hármasban ha már alkalmad van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!