Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök barátnője felajánlaná és nem
derülne ki akkor mit tennétek?
Az biztos, hogy egy nagyon csábító ajánlat, főleg egy régi kapcsolatban, minden új dolog izgalmas már, nemhogy ez.... Viszont félő, hogy a csajszi nem tartja a szavát és beköp a barátnődnek vagy bárkinek elkotyogja. Rizikós kis kaland nem tudom megéri, de az én fantáziámat is nagyon piszkálná, nagy dilemma az biztos!
2020. febr. 23. 13:50
2/13 A kérdező kommentje:
hát ez az. Azért se mondtam elsóre igent, mert arra tippeltem lehet csak a barátnőm akar ezzel tesztelni és az első alkalommal már el is mondaná neki.
Nekem addig lenne valaki a barátnőm ameddig szeretem és ha szeretem, akkor nem csalom meg. Ebben a helyzetben én elmondanám a barátnőmnek, hogy milyen jó "barátnője" van. Nálam a hűség és az őszinteség a két legfontosabb egy kapcsolatban.
2020. febr. 23. 13:58
Itt két dolog. Ha már elgondolkozol ilyesmin, az már rég rossz.
Ha pedig tényleg a barátnőd tenne próbára így, akkor a) nem bízik benned, b) joggal nem bízik.
2020. febr. 23. 14:02
Én ritkán jutottam érzelmileg olyan szintre, hogy kapcsolatban legyek.
Ha ilyen történne, első dolgom lenne a páromnak elmondani milyen barátnője van, mert tuti nem ilyen barátnőt akar olyan nő aki engem megfog.
2020. febr. 23. 14:02
Tekintsünk el most attól,hogy minek csinálod,ha szereted azt,akivel vagy,és ha pedig nem,akkor miért nem mondod meg neki hogy vége.
Lássuk csak.A barátnődnek van egy olyan barátnője,aki a barátnőjét annyira tartja,hogy dugna a pasijával.
És te egy ilyenre alapoznád azt,hogy nem fogja elmondani senkinek??
Hát b+ sok sikert!
Én egy fél másodpercet se bíznék egy ilyen jellemben,de te tudod!
2020. febr. 23. 14:08
Lehet hogy éppen a barátnőd tette oda hogy próbálja ki mennyire vagy hűséges.
2020. febr. 23. 14:24
A pasiknál ez az élet legnehezebb dilemmája.
2020. febr. 23. 14:27
Azért ha csak pár hónapra megfordulhatna a világ rendje és a lányoknak kéne a szexért teperni és mi férfiak pattintgatnák le magunkról titek, úszva a jobbnál jobba ajánlatokban, megnézném hogy vélekedne erről a dilemmáról kedves hölgyem! :)
2020. febr. 23. 14:31
10/13 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: