Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kipróbálnád hármasban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnád hármasban egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Most lett lehetőség, hogy csatlakozzon hozzánk egy lány. Érdekel a dolog, de félek féltékeny leszek a páromra és, hogy ő nem kapja meg tőlem azt a kényeztetést amit várna.

Érdemes lenne bele menni és kipróbálni?

elméleti síkon vonz a dolog.

2021. nov. 15. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretnéd?
2021. nov. 15. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki !!
2021. nov. 15. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan tudom, hogy nem bírnám nézni, ahogy a párom mással van. Hiába lennék ott én is. Te tudod, hogy hogyan viselnéd, ha a párod előtted elégítene ki más lányt, olyanokat csinálná vele, amit veled és még élveznék is mind a ketten. Sokan élvezik nézni, mások nem. Ezt tőlünk hiába kérdezed, mert nem ismerünk.
2021. nov. 15. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbálnám, de nem a párommal. Rosszul lennék ha végig kéne nézni, hogy más lánnyal mit csinálnak egymással. De olyan emberekkel akikhez nem fűz semmi érzelem, kipróbálnám. 2 fiú felállásban is, 2 lány felállásban is, és 1 fiú 1 lány felállásban is. De érzelmet szerintem nem jó belekeverni. Tiszteletben tartom azokat is akiknek ez belefér, nem vagyunk egyformák.

25/L/Bi

2021. nov. 15. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
próbáltam már, szét nyaltam , ujjaztam őket. Egyik szép szőke kékszemű, másik gyönyörű kreol bőrű, szét erőszakoltak
2021. nov. 15. 13:43
 6/10 kalandvagy1986 ***** válasza:
100%

Kicsit káosz a kérdés... Te vagy a páros lány tagja és félsz, hogy féltékeny leszel ha párodat másik nővel látod? Továbbá attól félsz, hogy a lánytól valami olyat is megkap, amit te nem tennél meg neki, vagy hogy a lány nem kapja meg tőled? :) Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy szeretnéd akkor rizikós. Nálunk is téma (nálunk pont a jelentkező megtalálása nehézkesebb :) ), pl. kezdetnek az, hogy csajos játékok párom pedig mint néző - aztán hangulat- és helyzetfüggő lenne a folytatás. :)

35N

2021. nov. 15. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én (férfi) nagyon nem szeretnék egy hármast.

Ha már mással akarom, nagyon perverz lenne a csajom előtt megcsalni.

2021. nov. 15. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Kipróbálnám. Ha a párom ezután el akar hagyni, úgyis elhagyna, csak más módon... :/
jan. 12. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Elhagyot... végleg és öröke.

Bár nem ezért...

jan. 12. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez sajnálatos... :/
jan. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!