Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már olyan hármasban vagy gruppenben, ahol mindenki mindenkivel csinálta? Ha még nem akkor kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 20:13
1/9 anonim válasza:
Olyannak voltam már, hogy barátnőmmel és pasijával. Ott játszottunk mi is egymással barátnőmmel.21L
2/9 anonim válasza:
Ugyanaz mint az első válaszolónak.
3/9 anonim válasza:
Igen.
Így a legizgalmasabb az egész.
5/9 anonim válasza:
Olyanban volt részem, hogy a barátommal szexeltem utána egyből a haverja volt a váltás és ő is.. De kiprobalnam szívesen úgy is hogy lánnyal is csinálnam hármasban
25l
6/9 anonim válasza:
Még nem csináltam, de szívesen kipróbálnám.
7/9 anonim válasza:
Voltam. Egy biszex hölgy és a férje volt a partner. Mind a kettővel jó volt szex...
8/9 anonim válasza:
Ez érdekelne.. ha van ilyen Fejérben, írjon..
9/9 anonim válasza:
8-as: ez nem társkereső!
Ide-böffentesz valamit, aztán azt hiszed, hogy rohannak érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!