Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha az utóbbi időben egyre jobban izgat a gondolat, hogy kipróbálnam hármasban, a nejemmel meg még egy pasival?
Figyelt kérdés
6. éve vagyunk egy pár, ő 42 éves én 27.2019. dec. 26. 23:29
1/14 anonim válasza:
Mármint a feleséged 42 éves, és te vagy 27?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen.
2019. dec. 26. 23:39
4/14 A kérdező kommentje:
Hát...Van hogy úgy gondolom mindenki mindenkivel, van, hogy úgy, hogy nem...
2019. dec. 26. 23:43
5/14 gublug válasza:
Gondolj bele, hogy... Mit szolnal, es hogy erezned magad ha a nejed hozna fel a temat neked, hogy o azt akarja meg egy pali...
...el se hiszem ezt az egeszet... :D
Nem gaz, ha szepen meg tudjatok beszelni.
6/14 A kérdező kommentje:
Került már szóba a hármas itthon. 2 nő egy pasi, és 2 pasi egy nő felállásban is... Mindkettőnket érdekel azért a dolog. Csak a megvalósítást nehéz meglépni.
2019. dec. 26. 23:53
7/14 anonim válasza:
Nekem hagyományosabb nézeteim vannak a házasságról. Nem a korkülönbség miatt, hanem a hármasozás...
Szerintem a házasságotok bukása, hogy ez egyáltalán szóba került.
De van akinek ez a "tuti" és ebben él évek óta. Szóval szerintem gáz, de lesz akinek nem.
8/14 gublug válasza:
Figyi, ha mar beszeltetek rola, akkor mi a baj? Vannak ilyen oldalak ahol 3.-at lehet keresni.
9/14 anonim válasza:
A hazassagnak nem pont az a lenyege, hogy huseget fogadsz a masiknak? Ez a dontes lemondassal jar.
Aki ilyen termeszet, nem tudom minek hazasodik meg.
10/14 anonim válasza:
Speciel szeretek többesezni, de kapcsolatban még nem jutott eszembe. Ettől még nagyon sokaknak igen. Ergo nekünk nem gáz, mert a ti életetek, a ti szexualitásotok nektek kell egymás között megbeszélni, lefektetni a játékszabályokat, mit, hogyan, meddig és ki mit várnak az adott kalandtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!