Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálhatok prosztata masszást magamnak?
Régóta kísérletezek már a dologgal, vettem is magamnak egy kisebb méretű "dildót" ami prosztata masszásra lett kitalálva (mérete és formája miatt), de egyszerűn nem tudom elérni hogy így élvezzek el. Mikor bedugom egy ideig érzem hogy hol kellene mozgatnom, de ez az érzés kb 10mp mulva elmúlik.
Pár napja igénybe vettem egy transznemű szolgáltatását, de ugyan ez történt. Amikor bedugta egy ideig jó volt, éreztem hogy ha így halad elfogok menni, de hirtelen megint eltűnt az érzés.
Ti hogyan tudtok elmenni? Milyen játékszert ajánlotok?
Kéz*
Csak hülye autocorrect...
Amúgy tényleg az kell hozzá, lehetőleg másé, illetve az se árt, ha közben izgatják a farkad is.
Kézzel nem tudod rendesen, vegyél erre való eszközt, prosztatamasszírozó.
A legjobb az Aneros vagy a Nexus, de persze nem fontos ennyi pénzt rákölteni, már párezerért vannak olyanok ami teljesen jó.
Ezzel ki lehet tapasztalni a prosztataorgazmust, lényeg h sok idő meg teljes ellazultság kell hozzá, illetve a végén gyakorlatilag már kéz nélkül, az izmaiddal mozgatod az eszközt, ebből lesz hatalmas prosztataorgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!