Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan csinálhatok prosztata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálhatok prosztata masszást magamnak?

Figyelt kérdés

Régóta kísérletezek már a dologgal, vettem is magamnak egy kisebb méretű "dildót" ami prosztata masszásra lett kitalálva (mérete és formája miatt), de egyszerűn nem tudom elérni hogy így élvezzek el. Mikor bedugom egy ideig érzem hogy hol kellene mozgatnom, de ez az érzés kb 10mp mulva elmúlik.

Pár napja igénybe vettem egy transznemű szolgáltatását, de ugyan ez történt. Amikor bedugta egy ideig jó volt, éreztem hogy ha így halad elfogok menni, de hirtelen megint eltűnt az érzés.

Ti hogyan tudtok elmenni? Milyen játékszert ajánlotok?

2021. nov. 12. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes két kell hozzá 😏
2021. nov. 12. 23:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam de sajnos nem érem el az ujjammal.
2021. nov. 12. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kéz*

Csak hülye autocorrect...

Amúgy tényleg az kell hozzá, lehetőleg másé, illetve az se árt, ha közben izgatják a farkad is.

2021. nov. 12. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, úgy szeretnék elélvezni hogy a farkamhoz nem nyúlok :)
2021. nov. 12. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress valakit, aki csinálja neked. Saját magadnak nem nagyon fog menni.
2021. nov. 13. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kézzel nem tudod rendesen, vegyél erre való eszközt, prosztatamasszírozó.

A legjobb az Aneros vagy a Nexus, de persze nem fontos ennyi pénzt rákölteni, már párezerért vannak olyanok ami teljesen jó.

Ezzel ki lehet tapasztalni a prosztataorgazmust, lényeg h sok idő meg teljes ellazultság kell hozzá, illetve a végén gyakorlatilag már kéz nélkül, az izmaiddal mozgatod az eszközt, ebből lesz hatalmas prosztataorgazmus.

2021. nov. 13. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
En ebben tudok seggkteni hha gondolod
2022. jan. 29. 03:46
 8/8 anonim ***** válasza:

7

Nekem segíthetnél!

aug. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!