Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az is férfiatlan, ha a pasi nem felcsatolhatóssal kéri az anális kényeztetést, csak ujjal vagy amal pluggal, dildóval?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 12:04
1/5 anonim válasza:
Ha bármely pasi ilyen kéréssel állna elő, azonnal keresnék neki egy közeli meleg szórakozóhelyet
2/5 anonim válasza:
Ilyenben soha nem értettem, hogy miért kell mások véleményét kikérni, egyáltalán adni rá. Azt csináld ami neked jő, és élvezetet nyújt.
3/5 anonim válasza:
Egy ilyen kapcsolatom volt, ahol ez felmerült. Tudtam, hogy ő szereti ezt és én ajánlottam fel neki, hogy csinálom ujjal. (Örültem, hogy annyira bízott bennem, hogy ezt el merte mondani.) Ő is szégyellte először, vagy nem tudom, de aztán nem bántuk meg. Szerettem így IS kényeztetni. De akár felcsatolhatóssal is csináltam volna, ha eljutunk odáig, nem gondoltam volna férfiatlannak. Egyébként ezzel a sráccal volt a legjobb a szex, pont azért, mert úgy éreztük, hogy egymás előtt nincs tabu és egymás vágyait ki akartuk elégíteni.
A többi (szex)kapcsolatomban nem került szóba, vagy ha mégis, akkor kb. olyasmi véleménnyel volt a férfi az anális dolgokról, hogy aki odanyúl, annak eltöri a kezét.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha rendszeresen kérné, az már zavaró lenne, vagy a lényeg, hogy élvezze?
2021. aug. 9. 12:57
5/5 anonim válasza:
Nem csinálnám, nekem nem fér bele. Se eszközzel, se kézzel, se szájjal, egyszerűen nem, és kész. Pláne nem rendszeresen. Nem maradnék ilyen férfival, mert ezeket a vágyakat én nem tudom kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!