Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ff, aki imádja ha egy nő kielegiti kézzel és közben a prostatajat is gyurmazza?
Volt egy barátnőm, akivel hosszó élvezetes előjáték után legalább fél óra behatólós szexet igényelt, de lehetőség szerint kicsit hosszabbat... :)
A válaszom lényege, hogy miután ő kiélvezkedte magát, azután én jöttem, s a forgatókönyv mindíg ugyanaz volt... a hátamra fektetett, kis terpeszt kért tőlem, a térdeimet felhúzatta, ő betérdelt a combjaim közé, és nagy műgonndal kiverte a farkamat, végig szemezett velem, s mindeközben picinykét egy ujjpercnyit benyúlt a fenekembe is, majd miután elélveztem, azután kéjes arccal szétkente rajtam a magomat, míg a bőröm beitta sz utolsó cseppet is :)
Te úgy vagy nő ahogy én :D
Másrészről még is partnert keresel, különben sem a kérdeést nem így teszed fel, sem nem írnál kapásból privátot.
Nem az vagyok akire gondolsz egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!