Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Nézd, a te helyzeted csak azért nem hétköznapi mert biszex vagy és a kiszemelt srác egy meleg transz fiú. De ugyanezen az érzésen átesett már az emberek 90%-a. Szinte mindenkinek volt egy nagy szerelme fiatalkorában, aki nem viszonozta az érzéseit. És bármit csinálhatott, mindig csak pofáraesés lett a vége. A te helyzeted legalább annyiban szerencsés hogy tudod róla hogy a fiúkhoz vonzódik szóval 0 esélyed van. Tudom h nem könnyű de tovább kell lépni ezen. Gondolj arra hogy ha sok más embernek sikerült neked is menni fog. Most még iszonyat kín, ezzel kelsz-fekszel, pár év múlva emlékezni se fogsz rá.
Csak azért abban az egyben bizonyosodj meg hogy tényleg meleg és nem biszex ő is.
4 nagyon jól megfogalmaztad
Ahogy a többiek is, én is tisztában vagyok hogy ennek a románcnak nincs semmi értelme. Bár szeretném.. Vissza olvasva a kérdésemet én csak arról beszéltem hogy egy biszex lány vagyok és nem beszéltem a saját nem változásaimról de igy rájöttem hogy talán azt is fontos lett volna megemlítenem hogy genderfluid vagyok, és ugy bi tudom ez a saját helyzetemben elégé tré, ha ugy fogalmazak. És csak azért vallóm magamat Bi nek mert ezt a transz fiút szeretem. Én nem vonzodom már a fiúkhoz annyira mint régebben. És nem szeretek anyira lány lenni sem már,
19\L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!