Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Szóval, én biszex vagyok és nagyon tetszik már régot az egyik barátom, aki pedig egy transz fiú. Ezel nem is lenne baj csak ő meleg (a fiúkhoz vonzodik) nagyon nagyon szeretem és tudom hogy nem fogom tudni megváltoztatni. De kezdek beleőrülni az érzéseimben, már nincs olyan nap hogy nem vele álmodnék, amikor meg vele beszélek mindig elkap egy pánik hogy nehogy elmondjam neki. Szóval szerintetek mit kéne tennem?2021. nov. 12. 19:22
11/12 anonim válasza:
Hú, ez egyre bonyolultabb történet.
Hát végül is egy esélyed még lehet. Ha fiúvá alakulsz és nem zavarja a puncid...
12/12 anonim válasza:
"Én nem vonzodom már a fiúkhoz annyira mint régebben."
Ha fiúkhoz és lányokhoz is, biszex vagy.
"És nem szeretek anyira lány lenni sem már"
Mi vagy? Lány? Vagy transznemű lány? Akkor már bocsánat, de ez most nekem is sok. Fiúnak születtél, de egész életedben lánynak érezted magad. Két független pszichológus szakvéleménye alapján hivatalosan is transznemű vagy. Erre kitaláltad, hogy mégis fiú vagy, hazudtak a szakemberek? Vagy fiú vagy, csak testileg lány? Vagy MI VAN?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!