Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, miért akadtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, miért akadtok ki azon, ha valaki megkérdezi, hogy nem lenne-e kedvetek hármashoz?

Figyelt kérdés
Páran ki írjátok, hogy nem kerestek ilyet, de kb 90%-ban a többi is ezt mondja. Szóval nem értem, akkor csak is külön-külön vállalná be mindenki? Miért visszataszító ez?

2021. nov. 5. 07:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Attól még, hogy biszex, nem biztos, hogy akar két emberrel lenni egyszerre. Ahogy a hetero nők hiába vonzódik a férfiakhoz, nagy részük mégsem kér a hármasból 2 pasival. Ha a biszex nőről feltételezed, hogy vevő az ilyesmire, a hetero nőről is feltételezed?

Az ilyen felvetésekkel csak fetisizálod szexuális beállítottságát. Olyan, mintha egy leszbikus pártól megkérdezi a pasi, hogy nézheti-e. Parasztság.

2021. nov. 5. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Mintha azon akadnál ki hogy egy heteró nő nem akar hármasozni, vagy gangbangbe beleugrani. Pedig ott csak pasik vannak amikhez vonzódik. Fogadd el, hogy attól biszex valaki még nem akar hármasozni ennyi.

Mindazonáltal ha már az ismerkedés kezdeni szakaszában ezzel támadod be a csajt akkor jogosan fogja azt gondolni nem is a csaj érdekel, hanem "na megint egy pasi aki csak két nővel akar lenni".

2021. nov. 5. 12:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy szerintem minden bi csaj benne kéne, hogy legyen. De ha vonzódik mindkét nem iránt, akkor az nem olyan mint két srác. És nekem fura, hogy még sincs benne kisebb részük, mert tényleg kevesen vannak akik igen.
2021. nov. 5. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Miben más, ha a biszex lány nincs benne a hármasban, mint a hetero csaj? Elvileg mindkettő az általa vonzónak tartott nemmel/nemekkel lenne együtt. Ebben nincs különbség, csak akkor, ha nem tartod egyenértékűnek a két embert.
2021. nov. 5. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség
2021. nov. 5. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy se lennék benne, sokszor látom, hogy egy szép csaj + egy meh 😐 pasi keres harmadikat. A pasi szinte fölösleges olyankor.
2021. nov. 11. 12:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Ki, hogy fogja fel
2021. nov. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!