Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, miért akadtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, miért akadtok ki azon, ha valaki megkérdezi, hogy nem lenne-e kedvetek hármashoz?

Figyelt kérdés
Páran ki írjátok, hogy nem kerestek ilyet, de kb 90%-ban a többi is ezt mondja. Szóval nem értem, akkor csak is külön-külön vállalná be mindenki? Miért visszataszító ez?

2021. nov. 5. 07:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Attól hogy valaki biszex az nem azt jelenti hogy neki minden szexuális együttléthez két ember (egy pasi és egy nő) kell.
2021. nov. 5. 07:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Nyilván. De akkor miért zárkózik el előle? Miért nem próbálja ki, hiszen nincs olyan résztvevő amelyikhez ne vonzódna
2021. nov. 5. 07:16
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Arra nem gondolkodtál még hogy esetleg azért mert nem jön be neki a többes? A hetero csajok közül sem mindenki szexel 2, 3 stb számú pasival. Pedig ott se lenne senki olyan akinek neméhez ne vonzódna.
2021. nov. 5. 07:33
 4/17 anonim válasza:
90%

Csak olyan emberrel fekszek le, akihez érzelmileg is vonzódok, ez meg ugye egyszerre egy ember szokott lenni.

Hidd el, elég idegesítő, amikor egy pasinak elmondom, hogy biszex vagyok (vagy csak a múltbeli kapcsolatokról beszélünk és feljön) és az az első reakciója hogy "akkor ugye hármasozhatunk?" Falra tudnék mászni ettől.

2021. nov. 5. 07:34
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Mert valaki nem vágyik rá. Én is biszexuális vagyok, de ahhoz, hogy együtt tudjak lenni valakivel, fontos, hogy meglegyen a lelki kapocs, az összhang, a szerelem, stb.

Egy hármasban ugyanez mindkét félnél meg kéne hogy legyen nálam. Két emberbe pedig egyszerre nem tudok szerelmes lenni.

Van, akinek nincs szüksége erre, aki kaphatóbb rá. Vannak, akiket csak szimplán nem izgat, vagy akit az zavar, hogy egyszerre több felé kell figyelni.

2021. nov. 5. 07:36
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Mert szeretek férfiakkal lenni és vonzzanak a nők is, bár a nők leginkább csak szexuálisan, sosem tudnék kapcsolatban élni. Nem rosszból, csak nem tudom magam elképzelni egy nővel. Igazából huzamosabb ideig sosem tudtam nőkkel jóban lenni, mindig csak 2-3 állandó női barátom van. De maga a női test teljesen el tud varázsolni. Azért sem szeretem ezt a feltételezést, mert attól hogy vonzódom mindkét nemhez, attól nem kívánok mindenkit és az értékrend egyáltalán nem kapcsolódik a nemi hovatartozáshoz. Lehet meleg, biszex, hetero.. Nem attól függ, hogy mit kíván a szexben. Én például mindemellett szégyenlős vagyok. Nem tudnám elképzelni magamról, hogy egyszerre két személyre figyeljek, próbáljak örömet okozni, DE még én is élvezzem. Egy párkapcsolatban pedig nekem nem fér bele, hogy osztozzam a szerelmemen. Ha már vele vagyok, akkor érezze magát felszabadultan, legyen boldog, tudjak neki 100%-ot nyújtani, hogy jól érezze magát és bebizonyíthassam, hogy mennyire szeretem.

"Miért nem próbálja ki, hiszen nincs olyan résztvevő amelyikhez ne vonzódna"

Igazából tetszik majdnem minden 10. ember, sokakról fantáziálok is, de mégsem bújhatok mindegyikkel ágyba. Attól mert kívánok valakit, még van tartásom és ha egyszerre 10 ember tetszik vegyesen, akkor nem lesz abból mondjuk a munkahelyen egy orbitális gruppen. Ilyen a való élet. Nekem ez nem fér bele, de tisztelem és nem bántom azokat az embereket, akik pedig élvezik a többes felállást. Csak ne feltételezzünk már mindent, utálom az előítéleteket..

2021. nov. 5. 07:40
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem feltételezek mindent. De ez akkor is fura számomra, csak szex kapcsolat révén akkor sem értem miért áll távol ez sok embertől. Másik meg az, hogy amikor találok valakit akkor azzal elmegy addig a dolog, hogy egész jó a hangulat, repkednek a képek, és egyszer csak eltűnik.
2021. nov. 5. 07:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Btw mostanában elég felkapott ez a téma
2021. nov. 5. 07:59
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Erre egyszerű a válasz, hogy miért nem érted. Azért mert te férfi vagy ők meg nem és valószínűleg úgy gondolod, hogy sose fog neked összejönni ezért pár ember véleményét meg akarod változtatni, akikről azt feltételezed majd hogy írnak PM-et hogy “itt vagyok toljuk” thats all.
2021. nov. 5. 08:18
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy a többiek is leírták, a nők többsége nem szokott hármasban szexelni és nem is szeretne, ez igaz a hetero, biszex, leszbi lányokra egyaránt.
2021. nov. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!