Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis vagyok és szobatársamnak nagyon tetszik a farka. Mert láttam már párszor. Szerintetek ha odamegyek és megkérdezem hogy leszophatom-e belemegy?
Nehéz ezt így megmondani.Pl tudod hogy biszex?Ha van is benne hajlam lehet hogy szégyelli bevallani.
Én a helyedben nem rohannám így le,hanem beszélgetnék vele és figyelném a reakcióját.
Huu en nem tennem ! Ez nagyon kellemetlen lehet. Lassu viz partot mos!
Inkabb a helyedben azt csinalnam hogy kezdj el te is pucerkodni elotte. Tusolas utan meg kicsit matass meztelen, elotte oltozz at, vagy mikor mentek tusolni akkor ugy vetkozz le hogy lassa es dumalj vele tok hetkoznapu dolgokrol hogy milyen lesz a vizsgaidoszak (egyemeti koli ugye?) stb. Es talan egyszer amikor elmentek bulizni v pialni akkor jatszd meg magad hogy nagyon reszeg vagy es mikor visszaertek koliba akkor igy olelgesd meg vagy fekudj ra amig az agyban van es igy magyarazz hogy jajjjjj ennn uuuuugggggy szeretlek, te vagy a legjobb haverom, jofej srac vagy. Esetleg adj egy puszit neki az arcara . Ebbol letudod szurni hogy mizu. De igy direktbe igy soha szerintem
Vagy igen, vagy nem.
A gáz akkor van, ha nem, és esetleg szétkürtöli az esetet (hogy visszautasított) mindenkinek, meg eleve, a visszautasítás...
Barátok vagytok egyébként? Próbálj meg barátként közeledni felé, úgyis ki fog derülni, hogy vannak-e "hajlamai", vagy halott ügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!