Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak velem van ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van ez így?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy már nagy bennem a vágy hogy kipróbáljam egy fiúval, viszont nagyon félek ténylegesen találkozni valakivel. Ennek egyik oka, hogy sok-sok emberrel beszéltem, de nagyon kevés volt köztük a normális, aki meg kivételesen az volt, az pedig nagyon távol lakik tőlem. Lehet hogy én lihegem túl ezt a dolgot, ezért szeretném kikérni a véleményeiteket, tanácsaitokat ez ügyben, hogy mit kéne tennem, vagy hogy hagyjam-e ezt a dolgot ha ilyen fostalicska vagyok. Elnézést a hosszú megfogalmazásért, illetve azért hogyha kicsit kacifántos a sztori.
2021. nov. 2. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak elfogy a türelem a sok kamu miatt. Szívesen lennék első neked vagy másnak és voltam is már első. Jóba is vagyunk vele. De ezen a nem merem részen túl kell lendülni. Mindenki átmegy ezen. Ha pesti vagy szívesen bevezetlek. Szerintem egy korrekt és normális pasi vagyok.
2021. nov. 3. 07:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az amikor az ember nem ismeri saját magát

Akkor marad az álomterápia

Lehet hogy tart 10 évig de ez van, ott legalább nem kell megbánni semmit

2021. nov. 3. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez a helyzet. 10 éve keresek rendes srácot erre, de..... 28F
2022. jan. 23. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresek túl régóta, pedig egy ideje már kifejezetten vágyok rá. A kulcs egy ilyen találkozáskor, hogy senkinek ne legyenek különösebb elvárásai, viszont örüljön, ha valami mégis összejön, működik. 32F
2022. jan. 24. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!