Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van ez így?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy már nagy bennem a vágy hogy kipróbáljam egy fiúval, viszont nagyon félek ténylegesen találkozni valakivel. Ennek egyik oka, hogy sok-sok emberrel beszéltem, de nagyon kevés volt köztük a normális, aki meg kivételesen az volt, az pedig nagyon távol lakik tőlem. Lehet hogy én lihegem túl ezt a dolgot, ezért szeretném kikérni a véleményeiteket, tanácsaitokat ez ügyben, hogy mit kéne tennem, vagy hogy hagyjam-e ezt a dolgot ha ilyen fostalicska vagyok. Elnézést a hosszú megfogalmazásért, illetve azért hogyha kicsit kacifántos a sztori.2021. nov. 2. 18:18
3/14 anonim 

válasza:

Pontosan mit szeretnél kipróbálni?
4/14 anonim 

válasza:

Én a passzív szerepet. Kom megye. 26f
5/14 A kérdező kommentje:
#3-as. Igen, ezt lehagytam, elnézést. Hát, finoman szólva az intim együttlétet egy másik pasival hogy úgy mondjam. Elsődlegesen passzívként
2021. nov. 2. 19:02
8/14 anonim 

válasza:

Én is hasonlóan vagyok, bár első alkalommal még nem valószínű, hogy behatolást vállalnám.
9/14 anonim 

válasza:

Pár éve volt egy szimpatikus,abszolút kezdő,36 éves apuka,akivel elkezdtem ismerkedni.
Amikor találkoztunk,azonnal felhívott magához,szinte már az előszobában vetkőztetett, lényeg,jól éreztem magam és ő is.Kulturált volt.
Aztán elélvezés után elsírta magát és nézegette a neje képét a telójában,hogy jaj mit tette, mi lesz most.Szinte kituszkolt az ajtón, nagyon kellemetlen volt. Pedig ő volt aki akarta elsőre,holott én nem voltam már kezdő.
Egy másik,38 éves szinte hasonló szituban - háromgyerekes apuka-, ölelt,bújt, stb...aztán mire hazaértem várt az email : "hogy ő lefagyott,és ez így is marad"...
Mindkét eset érthetetlen,mert ők kezdeményeztek,jól érezték magukat...
Pedig nem is vagyok fiatal.
10/14 anonim 

válasza:

#9# aktív voltam mindkét esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!