Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti hogy reagalnatok ha megtudnatok ilyesmit a parotokrol?
Az egyik legjobb baratommal buliztunk, ittunk kicsit nalam egyik delutan, aztan ugy alakult,hogy mar nem megy haza mert nem jart semmi meg kedve se volt nagyon,igy nalam aludt es mivel nem volt mas agy, csak az enyem igy együtt kellett aludnunk. Sokaig viszont nem tudtunk elaludni mert mindketten eleg kanosak voltunk es egy idö utan, elöször ö aztan en elkezdtük verni magunknak a takaro alatt. megkerdezte közben, hogy meg nezem e milyen kemeny neki, erre en mondtam hogy ha ö is megnezni akkor igen. meg fogtuk egymaset egy pillanatra , majd nem sokkal kesöbb mondta hogy izgato volt neki mikor ott volt a kezem a golyoinal, es hogy jol esne neki ha ratennem a kezem mig elelvez.
megtettem neki mert nagyon jo baratom,tudtam hogy nem mondja el majd senkinek es ö is ugyan ezt csinalta nekem mig el nem elveztünk. kb 1 percig volt egymas golyoin a kezünk eleg hamar kivertük igy magunknak.
Mindkettönknek van baratnöje mar regebb ota es megbeszeltük hogy nem fogjuk ezt elmondani nekik de en nem akarok titkolozni baratnöm elött.
Ezert kerdezem hogy ti hogy reagalnatok ilyesmire es hogy szerintetek el mondjam neki? vagy nem jo ötlet?

Ên szakítanék, nem jàrok sem biszex, sem meleg pasikkal. Sem olyannal aki megcsalt- és tudomást szerzek róla.
Felesleges tagadni, hogy vonzódsz a saját nemedhez, nyilvánvaló.
Egy heteroszexuális férfi nem veri ki a haverjával, és semmi hasonlót nem csinálna soha. A részegség nem kifogás erre.

A legtöbb lány szakítana a pasijával egy ilyenért és nem csak azért mert a legtöbb lánynak nem tetszene ha a pasijáról kiderül, hogy biszex hajlamai vannak. Nem azt mondom, hogy ez miatt veled van a baj, csak a társadalomban ez még nem annyira elfogadott, hogy a lányok többsége ezt el tudja fogadni a pasijában. Na de, a lényeg, hogy nem is csak ez az egyetlen baj ezzel, hanem az, hogy kb. szexuális kapcsolatot is részesítettél egy férfival, ha ott volt egymás f.aszán a kezetek miközben magatoknak vernétek az már kb ugyanolyan mintha egymásnak vertétek ki, szóval mondhatjuk, hogy már meg is csaltad a barátnődet, ez semmivel sem különb, mintha egy másik lány fogdosta volna a f.aszodat amíg kivered....
Semmi jóra ne számíts ha elmondod a barátnődnek, bár ez lenne a helyes és mrális döntés.

Osztom a 14-est. Szép összeszedés.
1plusz dolog hogy pont most kezdtek vonzódni a férfi nemhez és pont egymáshoz. Nem fura? Ja de az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!