Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lanyok, ti hogy reagalnatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti hogy reagalnatok ha megtudnatok ilyesmit a parotokrol?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb baratommal buliztunk, ittunk kicsit nalam egyik delutan, aztan ugy alakult,hogy mar nem megy haza mert nem jart semmi meg kedve se volt nagyon,igy nalam aludt es mivel nem volt mas agy, csak az enyem igy együtt kellett aludnunk. Sokaig viszont nem tudtunk elaludni mert mindketten eleg kanosak voltunk es egy idö utan, elöször ö aztan en elkezdtük verni magunknak a takaro alatt. megkerdezte közben, hogy meg nezem e milyen kemeny neki, erre en mondtam hogy ha ö is megnezni akkor igen. meg fogtuk egymaset egy pillanatra , majd nem sokkal kesöbb mondta hogy izgato volt neki mikor ott volt a kezem a golyoinal, es hogy jol esne neki ha ratennem a kezem mig elelvez.

megtettem neki mert nagyon jo baratom,tudtam hogy nem mondja el majd senkinek es ö is ugyan ezt csinalta nekem mig el nem elveztünk. kb 1 percig volt egymas golyoin a kezünk eleg hamar kivertük igy magunknak.

Mindkettönknek van baratnöje mar regebb ota es megbeszeltük hogy nem fogjuk ezt elmondani nekik de en nem akarok titkolozni baratnöm elött.

Ezert kerdezem hogy ti hogy reagalnatok ilyesmire es hogy szerintetek el mondjam neki? vagy nem jo ötlet?

2021. nov. 1. 13:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
XD
2021. nov. 1. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
1. szerintem ez a valasz nem hasznos :D
2021. nov. 1. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem csináltok belőle rendszert, inkább hallgassatok. Nem kell bonyolítani az életet.
2021. nov. 1. 13:38
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
a kerdezönek meg, biztos meglepödnek ha ilyesmit csinalnanak de nem szakitanek vele ezert inkabb örülnek hogy elmondta. ha meg rendszeresen akarja azt is meg lehet beszélni szerintem.
2021. nov. 1. 13:39
 5/17 anonim ***** válasza:
2%
Sajnos rossz hírem van.Nem mondtátok előtte,hogy nem vagytok melegek....
2021. nov. 1. 13:39
 6/17 A kérdező kommentje:
nem vagyunk melegek.
2021. nov. 1. 13:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a sztori elég furcsa.
2021. nov. 1. 13:48
 8/17 A kérdező kommentje:
miert furcsa?
2021. nov. 1. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert valószerűtlen az egész.
2021. nov. 1. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

1. Mert ha beiszik valaki, akkor ha lefekszik, kb azonnal elalszik.

2. Pont egyszerre vagytok kanosak úgy hogy mind a ketten párkapcsolatban éltek.

3. Nálad volt a haverod, és csak úgy magától elkezdte a farkát verni a te ágyadban.

4. A te heteró barátod megkér, hogy nézd meg a farkát majd fogd a golyóit.

2021. nov. 1. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!