Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk- férfiak, akiket igazából csak a kölcsönös kiverés "érdekel"?
Figyelt kérdés
Akiknek bőven elég, ha egy jó felnőttfilm közben kiverik egymásnak.2021. okt. 29. 06:29
2/15 anonim válasza:
Aha, nekem pl dugás már (vagy még) sok lenne, de egy közös hoki nagyon adná.
4/15 A kérdező kommentje:
Én már 61 vagyok, de versenysportolok, (174/72) Ha van kedve valakinek a részletekről beszélni, az írjon privit. Bp. 17. kerben lakom.
2021. okt. 29. 07:04
5/15 anonim válasza:
Nekem is bejönne. 30 alattiak írhattok. Pesti vagyok.
6/15 anonim válasza:
Sőt. Olyan is lehet mint én, aki csak azt akarta kipróbálni, milyen kiverni valakivel egymás előtt, de nem egymásnak. Megvolt. De ennyiben is maradtunk.
Persze lehet ha olyan szintű szimpátia lett volna mégis egymásnak is verjük. Ki tudja...
7/15 anonim válasza:
Engem szintén. 25F Pest, írjatok.
9/15 anonim válasza:
Ha még csak le sem szophatnám a másikat,az nekem lehet hogy kicsit kevés lenne
10/15 anonim válasza:
Persze.
Viszont engem a nálam jócskán fiatalabbak érdekelnek. (25 alatt, én vagyok 39.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!