Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Van egy arab haverom, aki tetszik nekem és a Facebookján is kiírta hogy "érdeklődés: férfiak és nők" egyszer amikor a Pride-ról raktam ki egy képet Instára, rám írt hogy tart-e még... Pár napja elmentünk kávézni együtt, fél mondatban mondta, van barátnője, illetve jövő augusztusban elhagyja Magyarországot. Mondjam meg neki, hogy érzek iránta valamit? Amúgy közös barátaink vannak, nem szeretném ha téma lenne a szexualitásom. Egyébként vallásos, de pont akkor mondta, nem száz százalékban tartja.2021. okt. 20. 13:41
1/9 anonim válasza:
Menjetek el valahova ketten, vagy hívd fel hozzád és majd meglátod, hogy nyitott-e rád.
2/9 A kérdező kommentje:
Felmerült bennem, de nem kéne az elutazása előtt, amikor már úgy is mindegy? (ha nem lenne nyitott) Meg barátnője van, ettől persze lehet bi.
2021. okt. 20. 14:09
3/9 A kérdező kommentje:
Illetve hogy vezessem fel?
2021. okt. 20. 14:23
4/9 anonim válasza:
Simán kérdezz rá, hogy mi a helyzet, mert láttad a Facebookján, hogy a fiúk is érdeklik.
5/9 anonim válasza:
Ha barátnője van akkor hagyd békén
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom fenntartják-e a párkapcsolatot ha a srác elmegy innen jövőre.
2021. okt. 20. 14:36
7/9 anonim válasza:
Adatlapján ott van, hogy férfiak és nők érdeklik. Az, hogy van barátnője és közben kalandozna, az az ő dolga. Ha meg te is, az a te dolgod. Ha akarod, akkor csinálod. Ne mi döntsünk már helyetted.
8/9 A kérdező kommentje:
Szeretném, de szerintetek hogy vezessem fel?
2021. okt. 21. 07:30
9/9 anonim válasza:
Mondd el a nevet en tuti tudom a valaszt hogy erdeklik e a sracok v srm ;) irj privit. Arab barban dolgozok es sok a meleg es kozvetve is ismerek tobb tucatot v ha nem ia ot de turi van kozos ism :) segitek szivesen pajti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!