Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! 14 évesen leszoptam magamat, emiatt a későbbiek során szorongásom/fejlődési személyiségzavarom lett... Elítéltek emiatt?
Sokat csúfoltak a suliban, hogy MEleg vagyok Kb. 3évet rendszeresen....
Emiatt már én magam is elhittem, hogy meleg vagyok, és lesz*ptam magamat!
Gondoltam miért ne ...
Nagy hiba volt, mert nem tudtam, hogy ez kihat a fejlődésemre.
Most már én magam se tudom, hogy hova tartozom.
Folyton az járt a fejemben hogy meleg vagyok, és késztetés hatására leszo*tam magamat.
Elítéltek emiatt?
11*-es . Nem. Nem fiú szerelmem volt, hanem nő!
Álltalában nőkre gondolok, miközben recsizek. :)
De megbántam már, hogy megtettem, folyton csak erre tudok gondolni, ja és persze a bűntudat, hogy ilyet csináltam...
Nem az vezetett a mostani helyzethez, hogy leszoptad magad, hanem az a csúfolás, amit három évig végigszenvedtél.
Szerintem a három év hagyta benned a nagyobb problémát. Az önleszopás csak egy pici hab lett a tortán. Ebbe a cselekedetedbe sűríted az évek során összegyűlt megaláztatásokat.
Ne legyen bűntudatod miatta. Látod itt is, meg más hasonló kérdések válaszaiba is azt olvashatod, hogy sokan szeretnék megtenni, de nem tudják, pedig szerintem a fele válaszoló heteró, akik csak az önkielégítés egyik szuper formájának tartják azt.
Inkább büszkének kellene lenned, hogy akkor még meg tudtad tenni. És ne legyeb azért se bűntudatod, hogy akkor, abban a pillanatban élvezted is, amit csináltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!