Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ismerkedés során jobb, ha a pasi hamar bevallja, hogy biszex, vagy ha hűséges, akkor inkább hallgasson róla?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 20:51
1/9 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja az őszi teség.
3/9 anonim válasza:
Legyen őszinte ÉS hűséges, nem külön-külön, hanem a kettő egyben.
4/9 anonim válasza:
Jobb, ha őszinte. Akkor is, ha 100% hűséges.
Párom azonnal elmondta nekem, nem akart zsákbamacskát árulni. (plusz ha bajom van vele, akkor az elején derüljön ki)
Nagyon nagyra értékelem a bátorságát és a belém vetett bizalmát - bár félt, de bevallotta, valahol érezte hogy nem fogom emiatt lenézni.
Hűséges, semmi baj sincs. Még ad egy pici pluszt is az ágyban, hogy biszex :D
6/9 anonim válasza:
Legyen őszinte, az az alap. Ha esetleg akar férfival is szexelni akkor 1x-2x oké, csak beszéljük meg, szóljon nekem róla. Az tök más mintha megcsalna.
8/9 anonim válasza:
Jobb, ha bevallja, mert tragikus is lehet kesobb, mind a ket fel szamara, ha megis ki kell derulnie es erre egyaltalan nem szamitott a masik. Bar elismerem, errefele nagyon nincs tolerancia. A termeszetes idegenkedest meg megertem, de azt is konnyebben kezelik azok, akik nem gyuloletet latnak.
Viszont neked huseg mellett is olyan tars kell, aki teged szeret es ez a reszed.
9/9 anonim válasza:
Nálam is fontos, hogy tudjon róla. Meglepő de sokan kedvelik a bi pasikat. 35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!