Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a pasimnak hogy biszexuális vagyok?
Nemrég keztünk járni kb 2 hónapja. Gondolkodtam h elmondom neki. Csak nem tudom hogyan kéne. Azt nem annyira tudom h homofób. De a baráti nagy része olyan. Ő inkább viccet csinál ebből.(meleg vicceket messél).
18/L

Tegyél fel mindent egylapra.
Még most az elején vagy vagy alapon.

Sztem, egy biszexuális lány jobb, mint ua. fiúban! A lánykák hamarabb egymásnak esnek, mint a pasik, és amikor a lánykák csinálják együtt az a pasinak csak tetszik, mert az izgató dolgo.
Btw, mi meg egy biszexuális lányt keresünk hármas szexhez.

A homofóbok mindkét nemet utálják, tehát szerintem ne mond el neki, vagy még az elején hagyd ott.
Mellesleg engem is zavarna egy hibrid nő.
F.41

Ilyen helyzetben én már szakítottam volna, ha tudom, hogy homofób. Ha nem tudja megemészteni, hogy bi vagyok, akkor megette a fene a kapcsolatot. Nem fogom megtagadni magam a párom előtt.
"Szívem, a lányokhoz is vonzódom." Nem tudom mi másra gondoltál, ezt nem kell túlkomplikálni.
Ha pedig olyan hülye a pasid, hogy rögtön hármasozni akar a hír hallatán, meg a barátainak kvázi dicsekszik azzal, hogy ha bi vagy, akkor van esélye a hármasra, akkor az kuka. Az ilyen a legidiótább mind közül, nem instant free pass a hármas szexre, ha valaki bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!