Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan mondjam el a pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a pasimnak hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég keztünk járni kb 2 hónapja. Gondolkodtam h elmondom neki. Csak nem tudom hogyan kéne. Azt nem annyira tudom h homofób. De a baráti nagy része olyan. Ő inkább viccet csinál ebből.(meleg vicceket messél).

18/L

2021. okt. 11. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Tegyél fel mindent egylapra.

Még most az elején vagy vagy alapon.

2021. okt. 11. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Sztem, egy biszexuális lány jobb, mint ua. fiúban! A lánykák hamarabb egymásnak esnek, mint a pasik, és amikor a lánykák csinálják együtt az a pasinak csak tetszik, mert az izgató dolgo.

Btw, mi meg egy biszexuális lányt keresünk hármas szexhez.

2021. okt. 11. 23:36
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Segítek: a homofóbók a melegeket, biszex pasikat utálják. A 95%-uk (vagy több) a női biszexualitást simán elfogadja csak ne hagyják ki őket a "buliból" 😂
2021. okt. 12. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Így. Figyelj szívi én csípem ám a csajokat is, úgyhogy meg kellene dumálni hogy mit szabad mit nem.
2021. okt. 12. 00:39
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Simán mondd el neki, én is mindig elmondtam minden pasimnak.
2021. okt. 12. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem fog nemet mondani egy 2 lány egy fiú hármasra. Csak bátran :)
2021. okt. 12. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
#6: szerintem félreérted. Attól, hogy valaki biszex, egyáltalán nem biztos, hogy hármasan akarja.
2021. okt. 12. 08:10
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Már kaptál sok jótanácsot a múltkori kérdésedre. Biztos hogy aztis te írtad. Mert abban is említetted a viccelődő ismerős barátokat.
2021. okt. 12. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
38%

A homofóbok mindkét nemet utálják, tehát szerintem ne mond el neki, vagy még az elején hagyd ott.

Mellesleg engem is zavarna egy hibrid nő.

F.41

2021. okt. 14. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
96%

Ilyen helyzetben én már szakítottam volna, ha tudom, hogy homofób. Ha nem tudja megemészteni, hogy bi vagyok, akkor megette a fene a kapcsolatot. Nem fogom megtagadni magam a párom előtt.

"Szívem, a lányokhoz is vonzódom." Nem tudom mi másra gondoltál, ezt nem kell túlkomplikálni.

Ha pedig olyan hülye a pasid, hogy rögtön hármasozni akar a hír hallatán, meg a barátainak kvázi dicsekszik azzal, hogy ha bi vagy, akkor van esélye a hármasra, akkor az kuka. Az ilyen a legidiótább mind közül, nem instant free pass a hármas szexre, ha valaki bi.

2021. okt. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!