Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az hogy a transznemű férfiak(f...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a transznemű férfiak(ftm) nehezen találnak barátnőt nem tagadja meg a hipotézist hogy minden nő biszexuális?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem úgy vettem észre hogy nehezen találnának barátnőt, sőt.
2021. okt. 3. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Attól hogy valaki biszex, nem biztos hogy a transzokhoz is képes vonzódni. Én nem tudnék szexuálisan mit kezdeni velük, zavarna a tudat hogy más neműek voltak, pedig biszex vagyok.

De ettől függetlenül nem biszex minden nő. (Sajnos)

2021. okt. 3. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

A biszex azt jelenti, hogy férfiakhoz és nőkhöz is vonzódik. Az nincs benne, hogy transzikhoz is. Biztos van olyan biszex, aki igen, de az már egyéni preferencia.

Részemről úgy vagyok vele, hogy nő is vonz meg férfi is, de a köztesek nem. Valamelyik legyen a kettő közül.

2021. okt. 3. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Kezdjük azzal, hogy téves hipotézis miszerint minden nő biszex, mert egyáltalán nem az! Folytassuk azzal, hogy a biszex nők többsége két dologra izgul: férfi, illetve nő. A transzi viszont egyik sem, hanem egy nőies szerepet "magára öltő" pasi. Sem a férfit, sem a nőt nem látják benne.
2021. okt. 3. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Biszex vagyok...a transznemű férfi számomra férfi, a transznemű nő pedig nő és pont. Nem teszek köztük különbséget, csak mert más testbe születtek bele.
2021. okt. 3. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem erről van szó. Hanem arról hogy nem tudok lefeküdni olyan pasival akinek nincs farka, vagy még rosszabb, olyan nővel akinek van.
2021. okt. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!