Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lányok igaz, hogy többségetek nem szállna be hármasba egy fiú+lány pároshoz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 14:43
1/15 anonim válasza:
Hat, tapasztalataim szerint beszállnának, legalabbis nagyreszt. Nyilvan nem mindenki.
2/15 A kérdező kommentje:
#1: Akkor én mindig olyanokba botlottam bele, akik nem mennének bele. :'D
2021. okt. 8. 15:01
3/15 anonim válasza:
Egy biszex lány szerintem pont passzol egy ilyen hármashoz, legalábbis nekem biszexként ez izgalmas élmény lenne. :)
4/15 anonim válasza:
Sokan nem. Mert úgy vannak vele, hogy attól mert mindkét nemhez vonzódnak, a szex két emberes dolog.
Én hármasoztam már párral. Nagyon élveztem és nem értem azok felfogását akik szerint két ember dolga ez. Ettől még tiszteletben tartom.
Most úgy van, hogy mi keresünk nőt, vagy párt a barátommal.
N
5/15 anonim válasza:
En bi lany vagyok es csinaltam mar. Nagyon elveztem
7/15 anonim válasza:
Ahogy a #4-es mondja, attól hogy valaki biszex bár jár némi nyitottsággal de még nem feltétlenül akarna hármasozni. Főleg aki kapcsolatban van már - ugyan miért akarjon idegen párosokkal dugni, vagy miért osztozzon a pasiján másik nővel? Szóval ha így nézzük akkor a nők kisebbik része hajlandó 3.-nak csatlakozni, de vannak ilyen nők. Rájuk meg egy hatalmas kb. 10-20-szoros "kereslet" 😂
8/15 anonim válasza:
Én benne lennék de a párom nem nyitott rá
18l bi
9/15 anonim válasza:
A többség biszex lány nevében nem beszélhetek, de én beszállnék ha tetszik mindkét fél és nem vagyok kapcsolatban.
10/15 anonim válasza:
Akkor én kivétel vagyok, mert én próbáltam, de nagyon nem jött be :( igaz, hogy olyan bi vagyok, aki a nőket vonzóbbnak találja szexuálisan. Így ha van előttem egy nő is, a pasi már nem tud érdekelni, csak zavaró tényező.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!