Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte minden Lány akivel ismerkedni próbálok a pasijával keres csajt játszani?
Próbáld meg nem így felfogni. Szórakozz Te is egy kicsit. Vagy te mire vágynál?
Mert azt gondolják/gondolom, hogy ha biszex vagy, mindkét nemhez vonzódsz, szóval neked ez tuti istenkirályság érzés lenne, mindkét nemmel szexelni egyszerre. Mi is szoktunk a párommal biszex lányokkal ismerkedni, de ez soha nem merült fel, hogy bántó lenne nekik.
Előző vagyok. Megértelek. Nem tudom hol ismerkedsz, talán a platform a rossz. Pl a tinder az egy szexpartner kereső, csak sokan félre értelmezik, és kapcsolatot keresnek ott…
Amúgy ez nem minden esetben van így, hogy párok kurvája lennél, de ne menjünk bele…
Átérzem. Egy csaj volt eddig akivel beszélgettem mostanában úgy ,hogy komolyabbat akart volna, de végül vele meg nem jöttek össze a dolgok. De ha valakivel dumálni kezdtem mindig rátért a lényegre, hogy hármashoz keres csajt.
22/L
Egytérteka kérdezővel, nekem is olybá tűnik, hogy a legtöbb pár használgatni akar egy csajt, sosem mennék ilyenbe bele.
A másik meg, ahogy hallom innen-onnan, az esetek nagy többségében anya kurvára nem biszex, de apa kvázi beszarolja, hogy akkor így nem lép félre.
Volt barátnőm, aki belement ilyenbe, és a feleség elsírta magát akció előtt, hogy neki ez mégsem megy, bocsánat...
Szóval szerintem 10 feleségből kb. 1 ha tényleg akarja, vágyik rá, 9 meg belemegy, és összeszorított szemekkel nyal p*nát, és arra gondol, hogy most jó pontot szerzett a pasinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!