Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok attól ha mostaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok attól ha mostanában elkezdtem meleg videókat nézni a neten, feláll rá és ilyen ki is szoktam verni rá?

Figyelt kérdés
Mindig a passzív férfi helyébe szoktam magam beleképzelni és azt szoktam elképzelni, hogy az én seggemet dugja valaki úgy, mint a videón.

2021. szept. 30. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 kedves nem ragadunk ki egy egész szövegkörnyezetből részletet mert akkor az mást mutat ugye. De ha így jobban tetszik én is vertem matt ki szép shemale csajra, vagy kötözős szexre. Mégsem érdekel a másik nem, illetve a bdsm sem.
2021. dec. 31. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
11%

"#10 kedves nem ragadunk ki egy egész szövegkörnyezetből részletet mert akkor az mást mutat ugye."

Ez csak akkor ervenyes ha a kivett szoveg utan a tovabbi informacio mast mutat.

Pl. En meleg vagyok, csak vicceltem

O viszont mindent csak megerositett

"Mindig a passzív férfi helyébe szoktam magam beleképzelni és azt szoktam elképzelni, hogy az én seggemet dugja valaki úgy, mint a videón."

Tiszta hetero szoveg...

2021. dec. 31. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
#12 nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani. Semmi értelme annak amit itt görcsölsz össze vissza. Szinte minden esetben más kontekszusba helyezi az adott mondatot ha kiemelik onnan , ezért szöveg környezet.
2022. jan. 1. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
11%

Kontekszusba??? Aki ilyen szavakat hasznal az nehogy mar ki probaljon javitani engem.

Amugy meg ha a helyes "kontextus" szot hasznaltad volna akkor se lenne ertelme ennek:

Szinte minden esetben más kontekszusba helyezi az adott mondatot ha kiemelik onnan , ezért szöveg környezet 🤦🤦🤦

2022. jan. 1. 12:20
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Látom átment a lényeg,jah nemmm.

Persze az ember hibázott ,így jó magyar szokás szerint ezt rögtön fegyverként kell használni.Persze ez soha nem működik 🤣. Ami amúgy egy gyerekes iskolás szint kb .

2022. jan. 1. 14:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Mind1.. hagyjátok :)

Szerintem értjük a lényeget :)

2022. jan. 1. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#16 persze hagyom,mert látom nem tud normálisan érvelni,csak a kötözködés megy neki.
2022. jan. 1. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"Persze az ember hibázott"

Az hogy egy szoveget nem tudsz normalisan megfogalmazni es nem tudsz egy olyan szot kozel se helyesen leirni amit hasznalni szeretnel az nem szimpla hibazas, az csak az intelligencia hianyara vall.

"#16 persze hagyom,mert látom nem tud normálisan érvelni,csak a kötözködés megy neki."

En jol erveltem, nem tehetek rola hogy a higagyaddal nem fogod fel.

2022. jan. 1. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Igazad van
2022. jan. 1. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
85%
én is teljesen úgy vagyok mint a kérdező, és már volt is ez meg az, de akkor is különbséget teszek a bi vágy és a biszexualitás között
2023. jan. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!