Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok attól ha mostanában elkezdtem meleg videókat nézni a neten, feláll rá és ilyen ki is szoktam verni rá?
"#10 kedves nem ragadunk ki egy egész szövegkörnyezetből részletet mert akkor az mást mutat ugye."
Ez csak akkor ervenyes ha a kivett szoveg utan a tovabbi informacio mast mutat.
Pl. En meleg vagyok, csak vicceltem
O viszont mindent csak megerositett
"Mindig a passzív férfi helyébe szoktam magam beleképzelni és azt szoktam elképzelni, hogy az én seggemet dugja valaki úgy, mint a videón."
Tiszta hetero szoveg...
Kontekszusba??? Aki ilyen szavakat hasznal az nehogy mar ki probaljon javitani engem.
Amugy meg ha a helyes "kontextus" szot hasznaltad volna akkor se lenne ertelme ennek:
Szinte minden esetben más kontekszusba helyezi az adott mondatot ha kiemelik onnan , ezért szöveg környezet 🤦🤦🤦
Látom átment a lényeg,jah nemmm.
Persze az ember hibázott ,így jó magyar szokás szerint ezt rögtön fegyverként kell használni.Persze ez soha nem működik 🤣. Ami amúgy egy gyerekes iskolás szint kb .
Mind1.. hagyjátok :)
Szerintem értjük a lényeget :)
"Persze az ember hibázott"
Az hogy egy szoveget nem tudsz normalisan megfogalmazni es nem tudsz egy olyan szot kozel se helyesen leirni amit hasznalni szeretnel az nem szimpla hibazas, az csak az intelligencia hianyara vall.
"#16 persze hagyom,mert látom nem tud normálisan érvelni,csak a kötözködés megy neki."
En jol erveltem, nem tehetek rola hogy a higagyaddal nem fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!