Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk voltatok már fiúval?
Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnék sztorikat privátban,(hogy történt, hány évesek voltatok, milyen volt, miket csináltatok , kinek a lakásán) stb.
Én soha nem voltam még fiúval, már nagyon vágyom rá, egy kiadós d*gásra.... csak csajjal voltam még aki 3 éve a barátnôm vele veszettem el. 22/F
2021. szept. 30. 13:38
1/13 anonim válasza:
Megcsalnád a nodet? Ez nem szep dolog
2/13 anonim válasza:
Szia. Még csak 1 szer. De lennék én is.
3/13 anonim válasza:
sajnos még én sem voltam, 20/F Székesfehérvári :)
5/13 anonim válasza:
Még nem, de nagyon szeretnék
19/Pécs
9/13 anonim válasza:
Vertem már ki srácnak és szoptam is le.Nyugodtan írj ha érdekel valami ezzel kapcsolatban. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!