Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira kanosak, hogy leszopattátok (volna) magatokat egy fiúval (is)?
Igen megtörtént eset sajnos, viszont szerencsére én magam nem emlékszem rá, mivel alkohol hatása alatt is voltam, meg akkor nagyon nagyon kanos is voltam, nemigen jött össze csajjal, és az egyik osztálytársam, aki szintén nem emlékezett rá leszopott. Viszont videófelvételt csináltak rólunk a haverok és úgy tudtuk meg másnap.
Szóval véleményt nemtudok róla mondani sem hogy milyen volt, de a videón látható eredmény szerint nagyon élveztük mindketten.
Azóta is csak csajjal voltam!
18f
4-es vagyok, undorodok a fiuktól, még azt sem engedném meg hogy megfogja most valaki a farkamat, nem hogy több legyen.
Egyszer megtörtént, de többet azóta sem és nem is fog, mivel hetero vagyok.
Evvel kapcsolatban nem volt még ilyen, de viszont osztálytársam használt zokniját, már szaglásztam, mivel lábfétises vagyok és nem tudtam olyan zoknit szerezni amit csaj használt, ezért csak elképzeltem mintha csaj zoknija lenne. És kivertem.😉
Fiukkal nem lennék benne semmiben.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!