Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asyoulikeit kérdése:
Voltatok már annyira kanosak, hogy leszopattátok (volna) magatokat egy fiúval (is)?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 23:06
51/74 anonim válasza:
koleszbe amikor koleszes voltam már gyakszin is külsős cégnél többször szopattak 14 éves korom óta.
Egyértelműen megszoktam és msr egy ideje meleg vagyok.
18f
55/74 anonim válasza:
Ha itt lenne egy csupasz farkú srác, simán megtenném neki most is!!!
57/74 anonim válasza:
Van az az allapot.
Jart mar igy a szamban farok
58/74 anonim válasza:
ha lenne bi vagy meleg haverom vagy ismerősöm simán leszopnám és szerintem hagynám, hogy meg is dugjon ha szeretné
mert még nem volt soha fiúval és már kipróbálnám
de csak passzív szerepben érdekelne
szűz, alacsony, vékony passzív
59/74 anonim válasza:
Eltudnám viselni, akár naponta is.
60/74 anonim válasza:
Igen. És be kell vallanom, élveztem. Azelőtt csak csajokkal voltam.
Azóta nem volt ilyen, de egy helyes srácnak megengedném most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!