Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asyoulikeit kérdése:
Voltatok már annyira kanosak, hogy leszopattátok (volna) magatokat egy fiúval (is)?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 23:06
21/74 anonim válasza:
Persze simán benne lennék :) de csak olyan volt hogy kivertük egymásnak,hát azt is nagyon élveztem!
22/74 anonim válasza:
Én biszex vagyok szóval igen. XD
23/74 anonim válasza:
Persze főleg egy kis pia után kanosan.
24/74 anonim válasza:
Hol futhatok össze ilyen pasival?
26/74 anonim válasza:
Előzőnek:
Osztálytárs, kolesz társ
Nálam ilyenek voltak eddig
18
27/74 Josh2 válasza:
Ha lett volna rá lehetőségem, akkor igen! De mivel nem volt, így marad minden a régibben !
28/74 anonim válasza:
Én egyszer majdnem rászántam magam, hogy egy meleg (vagy biszex?) havernak felhozzam a témát, akinek bejövök szerintem. Már semmi sem érdekelt, csak valaki kényeztessen. Aztán mégsem volt rá gusztusom, és kicsit helyrebillentem már. Azért kivancsi lennék, hogy heteróként egyáltalán lett volna bármilyen merevedésem?
29/74 anonim válasza:
28-as: simán, ez tiszta biológia (de már majdnem fizika... :-) )
30/74 anonim válasza:
Van olyan buli,ahol tetőfokára hágott hangulat közepette eltudom képzelni.A szopás az szopás.Ha nem látom,vagy tudom ki szopja le a farkam elképzelhető szerintem simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!