Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúval vagy lánnyal voltatok előbb?
Figyelt kérdés
Amikor kipróbáltad a másikat is, akkor mi volt a legfurcsább, legérdekesebb a másikhoz képest?2021. aug. 20. 23:04
1/10 anonim válasza:
Én fiúval 17 évesen...
Amikor lánnyal voltam először pár hétre rá,az volt fura,hogy nincs farok a lába közt. Ugyanakkor izgató is.
Rég volt dolgom fiúval már,sajnos. 47f
2/10 anonim válasza:
Én is fiúval, sokkal természetesebb. Lánnyal, olyan nyögvenyelős.
37f
3/10 anonim válasza:
Fiúval közös hoki sokkal előbb volt.
De mindig izgatott a pnci us szóval nagyon vártam!
4/10 anonim válasza:
Én fiúként fiúval voltam előbb. Több fiúval is, mire lánnyal is összejött. A lányban az volt a legfurcsább, hogy cicije és puncija van, amik számomra addig sosem látott érdekes, izgalmas újdonságként hatottak.
6/10 anonim válasza:
Fiúval táborba szoptuk egymást!
.Akkor 10 voltam. Ez tartott 15-ig.
Utanna összejöttem egy lánnyal. Nagyon izgalmas és érdekes volt.
7/10 anonim válasza:
Még fura volt, hogy nem farok van a lába között!😂
8/10 passzivffi válasza:
fiúval voltam először 13 évesen szoptam neki és vertem a farkát
10/10 anonim válasza:
Maszti fiúval volt előbb hat éves kormtól 15-ig. Lánnyal 16 évesen voltam először. F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!