Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes egy hármas szexhez megismerkedni egy lánnyal? 2N 1F
KEdves kérdező.
Értem a plusz nő felállást, de tegyük fel ,hogy ha párt találtok és a plusz srác csak néző/ csak a saját párjával törődik, az nem járható út?
Olyan baráti pár meghatározott extrákkal kapcsolat.
A lány keressen. Ott rontják el a legtöbben, hogy a srác írogat, vagy a srác írogat a lány nevében, illetve, hogy erőszakosak akaratosak... Egy barátnőt,aki biszex simán meglehet győzni.
22l
Mi Tinderen találtunk pasit 3-nak, majd kiderül lesz-e tali a héten vele, de nem lehet sosem tudni ki a kamu és ki nem, mi pl képet nem is küldünk csak simát, ne az legyen arra hokizik...
Lányt meg kb lehetettlen, főleg ha nincs kint képetek, párként meg valljuk be kevesen tesznek ki mert társadalmilag nem valami elfogadott dolog, így marad kép nélkül és ha beakad valaki a hálóba, talán, de csak TALÁN lehet valami.
Meg én azt vettem észre 10/8 pár + csajt keres a maradék meg inkább párcserét, szóval lányt a legnehezebb.
Eddig a legtöbb párral akikkel beszéltem mind azt mondták, hogy elsősorban lányt keresnek, viszont nagyon nehéz, szinte lehetetlen találni.
Próbáljátok meg a Goldengate-et, ott sokan keresnek ilyen célra.
Remélem sikerrel jártok! 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!