Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol érdemes egy hármas szexhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes egy hármas szexhez megismerkedni egy lánnyal? 2N 1F

Figyelt kérdés
Tudom, nem itt kellene, meg itt nem is igazán lehet amiatt, hogy félünk egymásnak képeket vagy nevet küldeni, de vajon ez tinderen működik? Ugye nyilván az is valamilyen szempont, hogy ne lássa ismerős, és nem azért, mert szégyelnénk, hanem, mert sokszor ez nagyon sok mindenre kihathat….van a rosszlanyokon is olyan lány aki vállal ilyet, de az lehet nem lenne olyan, persze nincs kizárva ennek kipróbálása sem, de lehetnének más opciók is

2021. szept. 29. 12:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz mert hát, biszex lányra úgymond nagy a kereslet és kicsi a kinálat. Sajnos.
2021. szept. 29. 20:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, pedig nagyon jó lenne akár hosszú távon is
2021. szept. 29. 21:12
 13/21 Cpt_Obviously ***** válasza:
Külföldön tinderen, Magyarország még nem érett erre, kint kb azonnal találtunk, itthon csak képkunyerálás van. GG is full kamusokkal van tele. Tinder is. Egy jó nyaraláson nem nehéz viszont. Esetleg szórakozó hely de ott is rohadt nehéz. Swingerben is marha nehéz + nőt találni,
2021. szept. 29. 23:53
 14/21 anonim ***** válasza:

KEdves kérdező.

Értem a plusz nő felállást, de tegyük fel ,hogy ha párt találtok és a plusz srác csak néző/ csak a saját párjával törődik, az nem járható út?

Olyan baráti pár meghatározott extrákkal kapcsolat.

2021. szept. 30. 08:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, beszéltem vele erről. Nem felel meg a pár sajnos. :/
2021. szept. 30. 08:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Elméletileg megértem, gyakorlatilag viszont nem...tudom... plusz pasit így sem úgysem "kapna".
2021. szept. 30. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:

A lány keressen. Ott rontják el a legtöbben, hogy a srác írogat, vagy a srác írogat a lány nevében, illetve, hogy erőszakosak akaratosak... Egy barátnőt,aki biszex simán meglehet győzni.

22l

2021. szept. 30. 18:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálunk barátnőm keresett, őt is átvágták :D ez sem garancia sajnos
2021. szept. 30. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi Tinderen találtunk pasit 3-nak, majd kiderül lesz-e tali a héten vele, de nem lehet sosem tudni ki a kamu és ki nem, mi pl képet nem is küldünk csak simát, ne az legyen arra hokizik...

Lányt meg kb lehetettlen, főleg ha nincs kint képetek, párként meg valljuk be kevesen tesznek ki mert társadalmilag nem valami elfogadott dolog, így marad kép nélkül és ha beakad valaki a hálóba, talán, de csak TALÁN lehet valami.

Meg én azt vettem észre 10/8 pár + csajt keres a maradék meg inkább párcserét, szóval lányt a legnehezebb.

2021. szept. 30. 22:36
 20/21 anonim válasza:

Eddig a legtöbb párral akikkel beszéltem mind azt mondták, hogy elsősorban lányt keresnek, viszont nagyon nehéz, szinte lehetetlen találni.

Próbáljátok meg a Goldengate-et, ott sokan keresnek ilyen célra.

Remélem sikerrel jártok! 27F

2021. okt. 1. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!