Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexeknek eltérőek a perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexeknek eltérőek a perverz vágyai a többi szexuális irányultsághoz képest?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 05:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mi szamit elteronek?
2021. szept. 28. 06:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg heteró sokkal perverzebb mint én.
2021. szept. 28. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekik mindkét nemre kiterjed, heteroknak csak az egyikre.
2021. szept. 28. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Azért a szexuális vágy, és a perverz vágy között van különbség. Az egyik normális, a másik beteges. Most melyikre gondolsz? Hogy több beteg van-e közöttük? Vagy csak rossz szóhasználat?
2021. szept. 28. 10:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban eltérő hogy mindkét nem szerepel benne, míg a heteróknál csak az ellenkező nemű.
2021. szept. 28. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most miért lettem lepontozva? (4)

A perverz szót sokan már általánosítva használják. Eredeti jelentése: "Természetellenes és romboló". Pl állatokkal való szexelés, mutogatós bácsi, pedofília... Ennek meg nem sok köze van ahhoz, hogy valaki biszex-e szerintem.

Viszont nem mindegy, hogy a kérdező erre gondolt-e, vagy neki már perverz az is, ha valaki análisan szeretkezik...

2021. szept. 28. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:

A kérdésem semmi más okból nem született, mint esetlegesen egy jót eszmecserélni biszex beállítottságú és az átlagosnál nyitottab emberekkel.

#1. Eltérőnek az számít, ami a te értékrendedtől eltér :)

#4. Pontosítsunk, ha egyet értessz vele.

Mi a beteges?

Egy keresztény embernek már az önkielégítés is perverz és beteges dolog, az orális szex meg egyenesen Istenkáromlás.....

Emiatt pontosítani kell, hogy milyen is az a perverz szex :)

2021. szept. 28. 15:27
 8/10 sandrisbp ***** válasza:
100%

Mivel te tetted fel a kérdést, neked kéne megmondani, vagy példákkal megvilágítani, hogy te mit is érzel perverznek... pl. a lány- vagy fiúpartnere popsiját kinyalni szerintem elég sok biszexnek abszolút belefér, és kicsit se érzi perverznek.... sok más viszonylag prűd, csak misszionárius pózban szeretkező hetero ember meg nyilván annak érzi.

én biszexként semmit se érzek perverznek, amit én szeretek egy másik pasival csinálni, mert nekem az mind ugyanannyira természetes, mint az evés....

2021. szept. 29. 23:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Igazad van, de csak ismételni tudom önmagamat :)

A kérdésem semmi más okból nem született, mint esetlegesen egy jót eszmecserélni biszex beállítottságú és az átlagosnál nyitottab emberekkel.

2021. szept. 30. 04:51
 10/10 Leveltetu ***** válasza:
100%

A szex vagy szeretkezes lenyege, a nyilvanvalo fizikai kielegules mellett, a szexualis energia (vagy, kivanat stb)iranyitott levezetese. Mindenkinek mas az elkepzelese es tapasztalata abban, hogy mi szamara a jo szex.

Nekem sokminden belefer amivel a partneremnek erzekien gyonyort tudok okozni es a vegcel az, hogy mindeketten jol erezzuk magunkat minel hosszabb ideig.

Minel tobbet adsz egy aktus alatt annal tobbet kapsz egyidejuleg vissza a partneredtol (felteve, hogy nem egy fadarab)

A fent emlitett dolgokban nem szamit majdnem semmi perverznek.

2021. okt. 6. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!