Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemhez vonzódok?
21 éves vagyok.Még régebben gyerekkoromban hamar előjött nálam a szsxuális téma.Édesapám "játékra" invitált még nagyon kicsiként és unokanővérem is megmjtatta a másik oldal "játékát".Ezek még óvoda elött voltak így már ovi/általános iskolában úgy hogy nem volt fogalmam mit csinálok csináltam az unokanővérem által mutatott "játékot"
Kb 4-5 lánnyal voltam szexuális kapcsolatban gyerekkoromban utána valami törés volt nálam.Nem tudom mi történt,de senkihez nem vonzódtam.Még régebben megfogadtam,hogy soha nem leszek férfival szexuális kapcsolatban.Ez már valamikor 14-15 éves koromban lehetett +- pár év.Eddig 2 férfival volt kapcsolatom.Az első szülői nyomás hatására.A szexet egyáltalan nem élveztem vele és mindig csak a végét vártam.A második páromról kiderült hogy transznemű/nő szeretne lenni/Ő mindig is lányosabban viselkedett.Most pedig nem tudom mi vagyok.Vele volt hogy férfiként élveztem a szexet,de akkor is volt mikor nőnek öltözött.
Jelenleg nem tudom merre tovább.Félek ha rosszul döntök tönkremegy az életem.Ti hogy kátjátok?Mi vagyok?/pszihológus nem segített.Ez már a végső kétségbeesésem./
Meg mindig csak lányokkal akartam barátkozni,Soha nem szerettem fiúkkal lenni.Mikor az első legjobb barátnőmnek pasija lett akkot féltékeny voktam de azt sem tudom mire.
Kedves.Még arra is emlékszek hogy bölcsis koromban az egyik dadus/felügyelő lerángatott a kismotorról és odaadta másnak még oedibált,meg rángatott egy sort.Utána vettek ki bölcsiből,de innen csak ennyi ragadt meg.Valamiért nagyon sok minden ragadt meg az ovis időszakomból A bölcsisből csak ez az egy.Nem kell sajnálni vagyok aki vagyok,csak segítséget szerettem volna kérni.Amúgy szerintem elég debil aki ilyen történettel fárasztja az embereket.
Ha tudni akarod a gyerekkorom miatt 3 pszihológusnál voltam még gyerekkoromban/14 év alatt/.A szokásos dolgokkal fárasztottak rajzoljam le a családom.Apámmal és a családjával több bajom is volt és nem emiatt.Erre a dologra csak most emlékeztem vissza 17 éves korom után valamikor.A fő problémám a viselkedésük,kirekesztésük,elhanyagolásuk és apám alkoholizmusa volt.Mikor az egyik pszihológusnak elmeséltem azt mondta "Mit képzelsz magadról?!Az édesapádról nem beszélhetsz így.Ha ő nincs nem is léteznél!"Hál istennek csörgött a telefonja én meg sírva rohantam ki.Egy idegen néni vigasztalt meg mert anyumtól az árát azért elkérte.
De ha ez segít a fiúk állandóan csak bántottak.Monoklival mentem haza sőt oviban az egyik megfenyegetett hogy megver ha a közelébe megyek.Barátaim meg soha nem voltak...legalábbis igaziak.Íme egy elbaszott történet még elbaszottabb vége,mivel eljutottunk arra hogy felkellett tennem a kérdést.Most hogy ilyen jól kibeszéltük a háttértörténetemet valami tanács?Megköszönném🙂
Kedves kérdező!
Ha nem szivesen irnád le, akkor minek irtad le?🤣🤣🤣🤣
14#
Ezt én sem tudtam volna jobban leírni.
Full komment.
Igen lány vagyok nem tudom miből gondoltátok hogy fiú vagyok.Azért nem írom le a részleteket mert nem pletyipatrit szeretnék tartani.Ami lényeges leírtam a részleteket meg inkább ha nem baj megtartom magamnak,mert eléggé szégyenlem magam ezektől.Berögződés.
Próbálom nem hajkurasznia boldogságot,meg elengedtem a múltat,de manapság elég sok hillám jött a fejem felé és kicsit szeretnék haladni.
Amit még talán tudni kell hogy anyám/az egyetlen vérszerinti családtag akit igazán szeretek/nem szereti sem a melegeket sem a transzokat sem semmit a normálison kívül.Azt is megmondta hogy ha más lennék nehogy merjek gyereket vállalni mert elbaszom az életét.
Igazából számítottam arra hogy nem biztos hogy kapok segítséget és inkább bántast/sértést fogok kapni.Ez igazándiból egy utolsó segítségkérés féleség.Nem megyek több pszihológushoz mert már az is pszihiáterhez küldött😂😂
14-es vagyok: Sajnos azzal nem rudsz mit kezdeni hogy mások mit gondolnak. Persze zavaro és fájdalmas ha az emberhez közelállo személy mond ilyeneket és nehéz is elengedni, de a sajét életedre is gondolnod kell. A salyát boldogságod ne legyen másodlagos egy negatív vélemény miatt, bárkitöl is származzon. Igaz amíg függessz töle nem kellene harcolnod vele, viszont amint független leszel úgy éled majd az életed ahogy akarod. Elvégre a tiéd és nem anyudé, vagy a szomszéd nénié. Szóval dolgozz a jövödön, tanulás utána munka. Amint megállsz a saját lábadon úgy élheted az életed ahogy szeretnéd és abba már senkinek semmi beleszolása nem lehet.
Vedd a kezedbe a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!