Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemhez vonzódok?
21 éves vagyok.Még régebben gyerekkoromban hamar előjött nálam a szsxuális téma.Édesapám "játékra" invitált még nagyon kicsiként és unokanővérem is megmjtatta a másik oldal "játékát".Ezek még óvoda elött voltak így már ovi/általános iskolában úgy hogy nem volt fogalmam mit csinálok csináltam az unokanővérem által mutatott "játékot"
Kb 4-5 lánnyal voltam szexuális kapcsolatban gyerekkoromban utána valami törés volt nálam.Nem tudom mi történt,de senkihez nem vonzódtam.Még régebben megfogadtam,hogy soha nem leszek férfival szexuális kapcsolatban.Ez már valamikor 14-15 éves koromban lehetett +- pár év.Eddig 2 férfival volt kapcsolatom.Az első szülői nyomás hatására.A szexet egyáltalan nem élveztem vele és mindig csak a végét vártam.A második páromról kiderült hogy transznemű/nő szeretne lenni/Ő mindig is lányosabban viselkedett.Most pedig nem tudom mi vagyok.Vele volt hogy férfiként élveztem a szexet,de akkor is volt mikor nőnek öltözött.
Jelenleg nem tudom merre tovább.Félek ha rosszul döntök tönkremegy az életem.Ti hogy kátjátok?Mi vagyok?/pszihológus nem segített.Ez már a végső kétségbeesésem./
Meg mindig csak lányokkal akartam barátkozni,Soha nem szerettem fiúkkal lenni.Mikor az első legjobb barátnőmnek pasija lett akkot féltékeny voktam de azt sem tudom mire.
Az első 3 kommentelőnek köszönöm a kedves hozzászólást.Az biztos hoz állatokhoz nem vonzódok....Igen gyerekkoromban.Édesapam kb 3éves koromban beinvitált a "játékba".
Igen nem tudom mi merre hány méter ezért kértem segítséget.
Próbálom de nem tudom mit tegyek.Párom ugye nő akar lenni de nem tudom hogy akkor is vonzódni fogok e hozzá meg hogy hogy lenne jobb.Félek ettől az egésztől.A családom sem mondhatom elfogadónak...
Ne mond azt hogy te emlekszel ovodas korod elotti evekre.
Plane 3 evesen.
Gagyi a sztoryd.
De ha tenyleg igaz lenne ami szerintem off, akkor sajnalnalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!