Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyújthat kellemes élményt egy masszáslány egy másik lánynak?Megéri kipróbálni?
Ne prostihoz menj. Szedjél fel olyan masszőrt aki biszex.
Én heti 1x megy thai masszázsra már 2 éve egy 35 éves thai lányhoz. Már az első alkalommal összejöttünk. Amikor az erogén zónák közelében járt észrevette hogy élvezem, aztán az orgazmusig maszírozott. Nekik tilos a szalonban a szexuális tevékenység, így házhoz megyek. A masszázson túl mindent megkapok töle amire vágyom és ő ugyanúgy élvezi.
A fèrjem úgy tudja hogy csak masszázs.
Gratulálok hogy megcsalod a férjed ^^
Igen.
Vannak erotikus masszázzsal (is) foglalkozó lányok, akik csajokat is vállalnak. Kellemes élmény.
#6: szerintem valami félrement. Ha jól értem, a kérdező kifejezetten nőt akar.
Másrészt nagyon tévedsz, ha azt gondolod, az erotikus masszázzsal foglalkozó lányok kevésbé értenek a masszírozáshoz, mint a pasik.
Én persze nem a rosszlányokról beszélek, azt nem is ismerem, vannak kifejezetten olyan masszázsszalonok (weboldallal) ahol képzett masszőzök erotikus masszázst is (!) vállalnak. Ez tény. Ugyanakkor, az, hogy az erotikus masszázzsal foglalkozó pasik mennyire tudnak masszírozni, az nekem ugyanolyan kérdőjeles, mint az általad említett "prostik".
Szerintem meg velük jobban jár, mint egy pasival, de ez a megjegyzés persze csak az én véleményem.
Egy nő ezerszer jobban tud maszírozni és kényeztetni egy másik nőt mint egy pasi valaha is fog tudni.
Egy pasi soha nem tud gondolkodni egy nő agyàval.
Szerintem lehet találni biszex lányt akinek masszőr képesítése van.
A thai lányoktól nem áll távol a biszexualitás.
Én kipróbálnám, és nem lenne tabu..! :-)
49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!