Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, kalandok másik lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kalandok másik lánnyal?

Figyelt kérdés

Röviden a sztorim: Van a barátnőm, lassan 6 éve együtt vagyunk. A múltkor elmentünk iszogatni házibuliba, mármint a barátnőmet hívták és mondták hogy jöhet a párja is.

A lényeg: a házigazda (lány)-hoz véletlenül ahogy elment mellette egy másik csaj barátnője, "hozzáért" vagy nem is tudom hogy mondjam, a lényeg hogy a csaj melle "nekidörgölőzött" a házigazda testének és erre a házigazda csaj mindta hogy "bocs de nekem nem jönnek be a nők" és erre mondta a barátnőm hogy "bezzeg a múltkori bulin nem mondtad ezt" és akkor néztem hogy mivan és mondta a barátnőm hogy a múltkori bulin mindketten olyan részegek voltak hogy egymást fogdosták meg együtt táncoltak. De ezt úgy mondta mintha a világ legtermészetesebb dolga volna. Aztán még egy kicsit iszigattunk aztán vettem a bátorságot és félrehúztam a barátnőmet és megkérdeztem: Neked is voltak ilyen kalandjaid lányokkal?

Utána amit válaszolt alig tudtam feldolgozni...

Ő mondogatta hogy szeret engem és engem nem fog elhagyni holmi másik csajért de nem tudom.

Imádom, szeretem őt de amiket elmondott az nem hagy nyugodni...

Lehet mégis biszex?

És ha jön egy csaj aki jobb nálam az ágyban azzal én hogy kelek versenyre?

Hozzá kell tennem a szex nagyon jól működik köztünk, figyelünk egymásra, kommunikálunk egymással de most mégis aggódom.

Lányok, mi a véleményetek?

Fiatalkori "kicsapongás" volt ez a részéről?

Azt mondta nem tudna együtt lenni egy másik nővel úgy ahogy egy férfival, de akkor is.

Természetes dolog ez vagy aggódnom kéne?

Előre is köszönöm a normális választ :)

2021. aug. 14. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

ha jól vettem ki, fiú vagy?

Nos, mondják: nincs hetero lány, csak makacs

2021. aug. 14. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy nem kell várni a hármasozáshoz addig, amíg terhes nem lesz.
2021. aug. 14. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez sok, én biszex vagyok, de főleg srácokkal szoktam lenni így nincs sok tapasztalatom velük, de egy kapcsolatba szerintem ez sok, még ha valaki ilyet is szeretne csinálni akkor meg kell beszélni.Szerintem ez már megcsalás, de te tudod hogy hogyan reagálsz, de én emiatt pl már szakítanék, főleg hogy csak azért mondta el mert olyan volt a helyzet.
2021. aug. 14. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Vesszők nélkül elég szabadon értelmezhető ez a történet. De szerintem az egyik csak a régebbi buliban a pia hatására önkontrolt vesztett,és ezért smárol egy egy másik csajjal?
2021. nov. 30. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!