Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nöként titeket mennyire izgat bármilyen formában a másik lány feneke?Magatoktól foglalkoztok vele,mert eleve izgat?nyalni,ujjazni?vagy csak ha külön kéri?vagy egyátalán nem jellemző?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 16:14
1/7 anonim válasza:
Magara a fenekre, vagy a popsilyukra gondolsz?
2/7 anonim válasza:
Tetszik egy jó fenék, de nem foglalkoztam vele soha ujjazás, nyalás szintjén. Jó ránézni, de nem fektetek rá külön hangsúlyt.
3/7 anonim válasza:
Nyalás, ujjazás szinten izgat, de meg is dugnám vibrátorral, ha arra kérne. Nekem is fontos lenne hogy ujjazza, megdugja.
4/7 anonim válasza:
Egy szép feneket megnézek, de szexben egyáltalán nem foglalkozok vele. Maximum néha megfogom, de csak szex közben.
5/7 anonim válasza:
Én nagyon gerjedek a lányok fenekére. Imádom nyalni. Nagyon szokták élvezni. Nem is szokott itt megállni a sztori. Mindig kérik hogy dugjak be vibrátort vagy dildót, addig izgatom őket. Én is szeretem a popsi kényeztetést. Néha felcsatolóssal is csinaljuk egymásnak. 25L
6/7 anonim válasza:
5ös ez jól hangzik :) 3-as vagyok.
7/7 anonim válasza:
Nyalni, ujjazni, megdugni : oda-vissza imadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!