Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjuk egy emberről hogy biszexuális?
Ha van hozzá "radarod" akkor észreveszed, de nincsenek konkrét jelek, hanem egyszerűen (tapasztalatból) megérzed. NEM kell jelezniük, mert nem a környezetre tartozik. Csak annak jelzik aki tetszik nekik és érzik hogy szintén nyitott másnak nem.
A heterók sem mászkálnak a fejük felé tartott táblával hogy XY tetszik nagyon, a biszexek is csak a kiszemelt felé adnak jeleket.
Ha biszex akkor valamilyen módon biztos biztos megpróbál utalni rá,avval
aki bejön neki.Gesztusok és ha,beszélgetsz velük észre fogod venni.
5: úgy két hete tévedtem egy fiúval kapcsolatban. azt hittem vevő lehet egy kis biszex kalandra, aztán kiderült hogy nem... :/
szépen lassan és óvatosan tereltem a beszélgetést masszázsra, meg masszázsolajra, aztán a végén felajánlottam neki, ha érdekli, meghívom egy ilyen olajos masszázsra. mosolygott rajta és írta hogy inkább lányt választana ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!