Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, ha egy igazi farok hatol a seggedbe?
Figyelt kérdés
A lehető legpontosabban megpróbálná valaki körülírni?
Egyre inkább fantáziálok arról, hogy kipróbáljam a szexet egy ápolt, kívánatos férfival is.
F
2021. szept. 14. 16:09
1/9 anonim válasza:
Olyan, mint amikor szarsz egy akkorat, hogy már megkönnyebbülés, jó érzés kitolni.
Sajnálom, de tényleg ez a legpontosabb leírás.
3/9 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣
2021. szept. 14. 16:47
5/9 anonim válasza:
Igazit még nem próbáltam, de dildóval jó érzés.
6/9 A kérdező kommentje:
Azzal nekem is fantasztikus. Dw állítólag igazival sokszorosan jobb, ahogy fel le csusszan a bőr rajta, és keményebb is, mint a dildó. Fuhhh, jó érzés lehet.
2021. szept. 14. 18:09
7/9 anonim válasza:
Nekem olyan erzes volt mintha egy fadarabot dugtak volna a seggembe. Nagyon szar volt.
De kb 1perc utan mar nagyon jo volt.
8/9 anonim válasza:
Először kicsit kellemetlen volt de utána egyre jobb lett
9/9 anonim válasza:
Az első behatolás kicsit kellemetlen volt pár másodpercig. Utána élveztem minden percét, és azt kívántam, hogy sose legyen vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!