Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretném kipróbálni nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni nővel, mennyire nyitottak?

Figyelt kérdés

34 éves családos nő vagyok és egyre jobban érzem azt, hogy biszex vagyok. Mindig is elvoltam meleg fiúkkal, de lányokkal sosem logtam. Valószínűleg azért,mert ragadtam,hogy vozodok.

Mennyire nyitottak a nők erre? Félek elindulni az úton, mert a férfiaknál se volt sikerem.

(Olyan félelmem van,hogy nem tudom nyaláshoz jól mozgatni a nyelvem és így az egész aktusnak annyi:( )

ma 00:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A nők 10-12%-ban van biszex hajlam, szóval kb. minden 10. Az más kérdés, hogy a többség sosem fogja megélni, mert a hülye társadalmi konvenciók rabságában élve szégyenli, vagy egyszerűen nincs rá lehetősége.

Ha ilyen kalandokra vágysz akkor melegbárok (ahol nők is vannak), vagy lemész egy swingerbe. Mondjuk a neten is fogsz kapni megkereséseket, de ezek 90%-a kamu, a másik 9%-a meg nőt keresünk 3.-nak lemez.

ma 00:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezen kár aggódnod, nekem volt olyan kapcsikatom, ahol nyalás nem volt, csak kéz és csók, és olyan is, ahol csak egymás előtt masztiztunk, de van, h csak én nyaltam 45 leszbikus nő, kezdőkben mindig van félelem, de felesleges aggódni a tapasztalt lányok nagyon megértőek, nem eredményorientáltak,
ma 01:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tapasztalom, szintén biszex, férfivel párkapcsolatban elő nőként, hogy kalandra, vagy kvázi szeretőnek nagyon nehéz nőt találni. Hasonlóan hozzád nagyon vágyom rá, hogy kipróbáljam, de nem kapcsolatot keresek. Sajnos eddig nem találtam olyan nőt, akivel sikerült volna ezt megélni :(

27N

ma 02:26
 4/6 anonim ***** válasza:
A párod tud róla? Mit szól hozzá, esetleg támogat is benne?
ma 06:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom biszex, régebben volt egy fix nővel kapcsolata előttem. Aztán ez a dolog megszakadt. Mostanában megint elő került hogy szívesen kalandozna, mondtam persze miért ne. Elkezdtünk keresni de a helyzet katasztrófa sajnos. Elvárások az egekben amit szinte lehetetlen megugrani. Már azon gondolkozunk inkább hívunk egy fizetős lányt. Egyszerűbb mint évekig keresgélni.
ma 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy,szerencse kérdése is.Nem úgy van,mint a filmekben,hogy két szépség szerelmeskedik egymással csak úgy.
ma 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!