Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es párom szeretné kipróbálni hölggyel. Hol érdemes keresni? Illik ott lenni nézőként?
Figyelt kérdés
50-es párom most jutott el oda, hogy szeretné kipróbálni hölgy társaságában is, amiben maximálisan támogatom :-) A fiú biszexben jártas vagyok, de a nőiben nem. Hol érdemes keresgélni? Illik nézőként ott lenni? Mindent a szemnek semmit a kéznek alapon, max. saját magamnak csinálnám.dec. 8. 13:24
1/7 anonim válasza:
Ha belegyeznek mindketten jó lehet.De nem hiszem,szeretik önfeledten csinálni,egy harmadik csak zavaró tényező.
2/7 anonim válasza:
És te nézeg majd feleségemet és a másik csajt hogy kefélnek?
4/7 anonim válasza:
mindkettőtök feleségét megnézném.Csak kíváncsiságból,semmi kárt nem tennék bennük.
5/7 anonim válasza:
HA a nejem régi barátnőjével játszadozna nagyon szívesen végignézném , sőt el is képzeltem párszor a jelenetet , de ez csak a fantáziámban létezik .
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ha csak rágondolok ahogy vonaglik egy másik csajtól, egyből merevedesem lesz :D
dec. 9. 00:27
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok Én a látványon kívül a hangokra is izgulok - pláne , ha verbálisan is bedobják magukat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!