Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok! Nektek milyen ciklusban változik, hogy kihez vonzódtok?
Figyelt kérdés
Mi az az időintervallum? Illetve biszex férfiak! - milyen arányban vonzódtok a nőkhőz és a férfiakhoz (%-ban, nagyjából). Illetve mi az, ami megfog az adott nemen?
Vagytok emellett párkapcsolatban?
tegnap 17:18
1/12 cinderella_ 

válasza:

Itt legalább mindenki más választ fog adni, egyezés nem lesz. 🍿🍿🍿
2/12 anonim 

válasza:

Nálam nem idő intervallum. Ha nagyon be vagyok gerjedve, akkor vagyok úgy, hogy már férfi is jó lenne, csak legyen valami.
3/12 anonim 

válasza:

Nekem ez elég fura.. Valaki a nunira, vagy a kukira gerjed. De hogy váltakozik? Mitől függ, hangulat, kedv? Mert a másik kettő szexuális orientációt még értem, mert azokban legalább van logika... De ez, hogy hétfőn a Marit kívánja meg, kedden a Jóskát, szerdán az Erzsit, csütörtökön a Bélát, pénteken a Csillát, és így tovább? Vagy mi? Elég fura.. Ez ennyire hullámzik?
4/12 anonim 

válasza:

3# Illetve a biszexek külön-külön fiúkkal, és lányokkal is nyomják az ipart, vagy egyszerre? Mondjuk a pasi farkát szopja egy másik pasi, addig a nő hátulról dugja őt felcsatolhatóssal, vagy a pasi dugja a nő punciját, addig a másik pasi meg őt dugja? Vagy miközben dugja a puncit, a másik pasi meg nyalja a puncis faszt... Mindenesetre szexi lehet. 😏
5/12 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem hullámzik, meg változik. Mindkét nemből van, aki vonz, és van, aki nem.
6/12 anonim 

válasza:

A biszex az folyamatosan vonzódik mindkét nemhez
Mi az hogy hogy változik?
7/12 anonim 

válasza:

6# Hát hogy hétfőn a puncit gyömöszölné, kedden meg ráülne a méretes kékeresre... Erre..
8/12 anonim 

válasza:

Se az a személytol függ hogy kit talál vonzónak
Nem úgy működik hogy hétfőn a nőkhöz vonzódik kedden meg a pasikhoz
9/12 anonim 

válasza:

És a biszexek akkor hogy viszonyulnak a transzokhoz? Mert ők fele férfi, fele nők. Vagyis mindkettők..
10/12 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy van ilyen. Van aki havonta, de van olyanis, higy évek telnek el. Hallottam olyanról is, hogy egy héten többszőr is
tegnap 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!