Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek melyik nemmel jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek melyik nemmel jobb a szex és miért?

Figyelt kérdés
(Nemeteket is írjátok oda)

2021. szept. 14. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

Transzik nyernek nálam, sokkal vadabb szabadabb, csajok többsége félénk első alkalommal főleg

23F

2021. szept. 14. 09:37
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

a nőket mondanám, sokkal jobban felizgatnak szexuálisan. annyira amennyire egy pasi nem tud lázba hozni.

ennek ellenére mindig pasikkal randizom és szexelek.

22/L

2021. szept. 14. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Egy férfi tudja igazán mi kell egy férfinek

32 F

2021. szept. 14. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Egyetértek a kettessel

Szexuálisan engem is jobban izgatnak a nők.

De egy férfi meg megadja azt a biztonságot és szeretetet amire vágyom.

19L

2021. szept. 14. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem szeretnék hasonlítgatni. Biszexként nővel nagyon élvezem, imádom a puncit, de időnként kell egy farok, akkor és ott azt is nagyon élvezem.

41F

2021. szept. 14. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Intenzívebb és több orgazmust éltem meg nőkkel, hozzajuk tudok erzelmileg is kotodni, férfiakkal is jó a szex, de valahogy a testi gyönyör kevésbé intenziv, mert érzelmileg nem vonzanak (ferfibol csak alkalmi szexpartnereim voltak idaig), persze izgató és kielégítő így is az együttlét, és kívánom is időnként a férfiakat, de hosszú távon nővel tervezem az életem, esetleg egy közös baráttal akivel rendszeresen lehetne harmasban élvezkedni. :)

25/transz srác (FTM)

2021. szept. 14. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Én 37 éves bi pasi vagyok, és részemről a szex női oldala vonzóbb inkább. Vagyis passziv vagyok.

Nővel is voltam ilyen helyzetben, mivel izgat a női test, nem is kicsit, de maga a szex egy igazival jobb nekem, hiába vonz az érzelmi része jobban a nőkhöz, testileg, mégis a pasik.

2021. szept. 14. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szex nővel. Az orál és a kiverés férfival. F.
2021. szept. 14. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Egy jó harmincas férfifenéknél nincs jobb,ahogy hátulról adagolni lehet...

Nők sehol sincsenek ehhez.

F

2021. szept. 15. 05:24
 10/12 Bacardiboykvar ***** válasza:
100%
Mivel csak enyhe biszex hajlamaim vannak, így számomra egyértelműen nővel jobb a szex. Ha találnék egy olyan nőt, akivel együtt vennénk be egy másik pasit, na az lenne az igazi. 46 bi pasi.
2021. szept. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!