Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy biszexuális vagyok-e?
Figyelt kérdés
Nemrégen felmerült bennem a gondolat, hogy milyen lehet lányokkal is együtt lenni lány létemre. És ha elképzelem azt magát, hogy együtt vagyok egy lánnyal, hogy lefekszünk, az izgató számomra, tetszik. Viszont ha csak egy női testet veszünk alapul, az nem izgat fel, nem indítja be a fantáziám egyáltalán. Emiatt teljesen összezavarodtam.2021. szept. 13. 09:41
1/4 anonim válasza:
Igen, bujkál benned némi biszex hajlam ha a saját nemeddel "valamit" csinálni szexuálisan felizgat. Ettől még lehetsz un. "heteroromantikus" (érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni), sőt a biszex nők többsége az.
2/4 anonim válasza:
Ne kategorizáld magad, csak tedd ami jól esik.
3/4 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy felejtsd el a kategóriákat. Azért, mert nem is fontos, hogy minek nevezed, meg azért is, mert még nem próbáltad, nem tudhatod...
Illetve saját tapasztalat, hogy nem is mindig egyformán vonzanak a nemek. Voltak olyan évek, hogy nők nem is nagyon jutottak eszembe. De olyan is, amikor meg már azt hittem, hogy leszbikus vagyok, annyira nem érdekeltek a pasik :D Az évek alatt ez sokat tud változni, attól is függően, hogy éppen kibe estél bele. Szóval ne gondolkodj azon, hogy mi vagy pontosan, csináld, ami tetszik, próbálkozz és élvezd. Ennyi
37N
4/4 anonim válasza:
Ha az lennél már rájöttél volna. Liberális agymosás miatt van ez a sok "nem tudom eldönteni mi vagyok" emberke. Nőjetek már fel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!