Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuálisok miért nem csak biszexuálisokkal kezdenek?
Az hogy biszexek vagyunk, nem azt jelenti hogy mindkét nemi szerv kell egyszerre. Ne egyszerűsítd le ezt a dolgot nemi szervekre, mert sokkal összetettebb ennél.
Mindkét nemhez vonzódunk igen, de ugyanúgy mint egy hetero, mi is tudunk szerelmesek, és hűségesek lenni valakihez. Az egyetlen különbség hogy nő és férfi is lehet ez a valaki.
#50 válaszoló vagyok, és nő, a párom meg hetero férfi. Elejétől kezdve elfogad, de volt hogy féltékeny volt nőkre, aminek semmi értelme, mert ha meg akarnám csalni, férfival is megcsalhatom. Az egyetlen különbség az, hogyha heteroval járna, akkor fixen pasival csalnák meg ha megcsalnák.
Téged is ugyanúgy megcsalhat hetero pasi is, sőt ha hiszed ha nem, azt is kérheti hogy használj rajta felcsatólhatóst. Nézz utána a neten, ettől még nem lesz biszex valaki, ha nővel akarja.
Ismerkedtem leszbikus nőkkel is, fenntartásaik voltak mint neked. Volt aki előre elkönyvelte hogy úgyis megcsalom pasival, esélyt se adott. Egy leszbikus kapcsolatom tartott csak sokáig, olyan halál szerelmes voltam hogy képtelen lettem volna bárkivel is megcsalni. És felcsatólhatóst sem használtunk, hiába szeretem a f*szt is, teljesen kielégítő volt vele minden nem hiányoztak a férfiak.
Amit mondasz hogy alapvető igény egy biszexnek mindkét nemmel szexelni, hidd el hogy nem.
A hűtlenség szerintem gerinctelenség, és személyfüggő dolog, nem szexualitásfüggő. Ha egy pár titkolózik egymás elől akkor azt a kapcsolatot érdemes inkább hagyni. Ez is előfordulhat heteroval is. És egy hetero is kérhet olyan dolgot tőled az ágyban, ami taszít. Ha meg erőszakoskodnak az elfogadhatatlan mindenkitől.
Nem akarlak meggyőzni hogy biszexszel legyél.
De attól még nem kéne elítélni mindenkit , mert volt egy rossz tapasztalatod. Ahogy van homofóbia, ugyanúgy van bifóbia is. Pl amit te csinálsz. Mi is emberek vagyunk, nem esik jól.
Azt még nem tudjuk, hogy mi volt az a negativ élmény vele. Megcsalt? Rád kényszeritett olyat amit nem akartál? Ezek mind megtörténhetnek egy hetero pasival is. Nekem a véleményem az, hogy mindegy hogy milyen ember csinálja milyennel, ezek a dolgok helytelenek. Viszont nem fogom elitélni az összes hetero/meleg/biszex férfit/nöt csak azért mert van köztük ilyen b*rom. Mint a szőke nők. Azért mert van köztük 1-2 sötét lélek már az összes az? Dehogy! Utálom az általánositást.
Volt egy nagyon negativ élményed, amit sajnálok, és szived joga hogy többet ne kezdj velünk (igen bi pasi vagyok). De viszont kérlek ne általánosíts. Ez ooyan mint az amit a sok feminàci állít a fehér férfikaról. Hogy az összes egy barom. Ez nem igaz ezt mindenki tudja.
Ha jól veszem ki a kérdező elejtett megjegyzéseit, a bi exét megdugta egy felcsatolhatóssal, és ez a kérdezőt traumatizálta.
Ezt vetíti most ki mindenkire.
Nehéz lesz a későbbi ismerkedési alkalmával kiszűrni, hogy melyik pasi biszex, vagy nem. Én biszex férfi vagyok, de ezt csak az tudja, akinek elmondom. A viselkedésemen, öltözködésemen ez nem látszik. Ráadásul, boldog heteró kapcsolatban élek, immár 21 éve. Az, hogy igényem lenne a f@szra is, az én dolgom. A teljesen heteró párom nem tud róla, ami jobb is, mert van benne némi homofóbia. De az, hogy igényem lenne időnként a férfiszexre is, nem jelenti azt, hogy megcsalom a nagy Őt. De nem is kérek tőle olyan dolgokat, amiket ő élből elutasít.
Az, hogy neked volt egy rossz tapasztalatod egy biszex férfivel, nem jelenti azt, hogy mindegyik ugyanolyan. Minden ember, és főleg gerincfüggő.
Mindenesetre sok szerencsét ahhoz, hogy már az ismerkedés kezdetén ki tudd szűrni, ki a biszex, ki nem.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a biszexek azért nem csak biszexuálisokkal ismerkednek, mert senkinek nincs a homlokára írva, hogy ő márpedig biszex.
#66 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!