Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuálisok miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuálisok miért nem csak biszexuálisokkal kezdenek?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam hogy a biszexuálisok valamiért előszeretettel kezdenek heterókkal. A heterok ebben a kapcsolatban hosszú távon leginkább sérülnek érzelmileg de lehet hogy a szexualitásukban is gondjuk lesz. A biszex és a hetero értékrendje teljesen más. A biszexek miért kezdenek heterokkal?
2021. szept. 12. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
Egészségedre ha hetero nőként te nem éreznéd nőietlennek ezt. A hetero szub dolgot meg nem ertem. Nem hiszem hogy egy heteto férfi azt akarná hogy bárki is megdugja.
2021. szept. 12. 17:45
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

Ez 2 okból lehetséges

1. Nem ismered a bdsm-et

2. Nem hallottál még arról hogy a férfiaknak a prosztatája megfelel a női G pontnak és az bizony hátul van:D

2021. szept. 12. 17:49
 33/67 A kérdező kommentje:
Nehogy már megmagyarázd hohy egy full hetero férfi azt akarná hogy megdugják! Ez vicc ugye? 😂
2021. szept. 12. 17:51
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden biszex pasi igényli ezt.

Van aki aktív biszex, ők pl nem szeretik ha dugják őket.

Van olyan hetero nő aki simán benne van, vagy még ő erőlteti a pasijánál.

Heterok is szerethetik az anális izgatást, anatómiailag nekik is jól esik, csak félnek hogy férfiatlannak tartják őket emiatt.

Stbstb nem kéne általánosítani.

Amúgy annyi az egész hogy nem illetek össze szexuálisan. Nyilván senki nem kényszeríthet rá, ha nem akarod. De heteroknak is lehetnek olyan vágyai, amik nem egyeznek a tieiddel.

2021. szept. 12. 17:51
 35/67 anonim ***** válasza:
90%

Meleg - fiúkhoz vonzódik

Heteró - lányokhoz vonzódik

Biszex - mind2 nemhez vonzódik

Ez alapján miért nem lenne heteró az illető? Nem tehet róla hogy a seggében van a G pontja :)

2021. szept. 12. 17:53
 36/67 A kérdező kommentje:
34-es ez mind így igaz. Viszont ha szereted a másikat, akkor annak sok dolgot megteszel. Én megtettem ezen a téren is. Azt pedig nem taglalom hogy mire is mentem én ezzel... hagyjuk biszex soha többet!!!
2021. szept. 12. 17:53
 37/67 A kérdező kommentje:
35-ös az elöbb felcsatóval vagy vibrátorral való dugásról beszéltünk. Az nem uaz hogy kicsit simi ott hátul kicsi ujj hopp bemegy. Azert ez már más kategória!
2021. szept. 12. 17:55
 38/67 anonim ***** válasza:
100%

“ Nehogy már megmagyarázd hohy egy full hetero férfi azt akarná hogy megdugják”

El kell keserítselek, de minden férfinak van prosztatája, és mindegyiknek jó érzés ha izgatják, ez nem csak a melegek kiváltsága.

A leszbikusok is használnak segédeszközöket, mégsem vágynak arra hogy férfi dugja őket. Nem az határozza meg az emberek szexualitását hogy mit csinálnak az ágyban, hanem hogy kivel vágynak rá.

Nem olyan fekete fehér a világ, mint ahogy azt elképzeled.

2021. szept. 12. 17:57
 39/67 A kérdező kommentje:
Nem tűnik fel még most sem hogy vibrátorról és arról van szó hogy a nő kefélje meg a ferfit? Hát biztos vannak nők akiknek ez nem gond, de nekem kb az hogy már csak egy lépés attól hogy ne csak felcsatólhatóval akarja. Meg alapból nő letemre en nem fogok seggbe b..i egy férfit!
2021. szept. 12. 18:00
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta hogy csináld. Csak ne akard megmondani hogy más kivel legyen meg mit csináljon.
2021. szept. 12. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!