Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuálisok miért nem csak biszexuálisokkal kezdenek?

Rendben értjük.
Mindenkinek mások a fétisei. Emiatt nem lesz se több, se kevesebb.

És mi van az aktív biszexekkel? Hmm? Náluk is alap igény hogy megrakják őket? Elvégre te sokkal jobban tudod ki mire vágyik..

Akkor nézz utána mit jelent az ha egy biszex aktív. Passzívok esetében sem törvényszerű, de aktívnál kizárt.
Rettenet szűklátókörű vagy amúgy

Én egy valamit nem értek.
Azt állítod hogy a biszexeknek nem kéne hetero nővel járnia, mert a biszex biztos felcsatólhatós szexet akar majd, ami egy hetero nőnek se opció.
És szerinted az lenne a megoldás, ha biszexek csak biszexekkel jönnének össze.
Miért gondolod hogyha egy lány biszex, akkor biztos izgatja a szerepcserés szex?
Ez ugyanolyan hülyeség mint hogy azt hiszed az összes hetero nő úgy van bekötve mint te, és az összes biszex olyan mint az exed.

Én kezdeményeznék biszex lánnyal kapcsolatot mint heteró fiú🙃

“ Sztem te vagy szűklátókörű amiért nem akarod megérteni hogy egy biszexnek más az ertékrendje mint egy heteronak és ennek ellenére heteroval kezd!”
Biszex vagyok jól működő hetero kapcsolatban egy heteroval, de mesélj még a biszexualitásról kérlek. Elvégre te jobban tudod, mivel jártál egy biszexszel egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!